Белият дом осъди пропалестински студенти, които окупираха сграда през нощта

...
Белият дом осъди пропалестински студенти, които окупираха сграда през нощта
Коментари Харесай

Джо Байдън осъжда окупацията на студенти в Колумбия, докато протестите в Газа се засилват

Белият дом осъди пропалестински студенти, които окупираха постройка през нощта в Колумбийския университет в Ню Йорк, засилвайки политическата реакция против митингите, обхващащи университетските кампуси на Съединени американски щати.

Демонстранти влязоха в постройката на Хамилтън Хол рано във вторник и разпънаха знаме на „ свободна Палестина “, ескалирайки опълчването, откакто управляващите на Колумбия се пробваха в понеделник да сложат завършек на кампуса, като заплашиха да отстранят всички студенти, които го направиха не се разпръскват.

Университетът, който се бореше да балансира сред свободата на словото и опасенията за антисемитизма, се стесни в допълнение в кампуса след последната окупация, ограничавайки достъпа до локални студенти и личен състав, предоставящ „ съществени услуги “.

„ Президентът [Джо] Байдън почита правото на свободно изложение, само че митингите би трябвало да бъдат мирни и законни “, сподели представителят на Белия дом Андрю Бейтс във вторник. „ Насилственото завладяване на здания не е спокойно – пог...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР