Един от най-лошите филмови грехове е, когато една комедия не

...
Един от най-лошите филмови грехове е, когато една комедия не
Коментари Харесай

Ревю на филм: Райън Гослинг, Емили Блънт са страхотни забавници в „The Fall Guy“

Един от най-лошите кино грехове е, когато една комедия не съумява най-малко да съвпадне с естествената харизма на своите звезди. Не всички артисти са способни да бъдат остроумни без изпитание без прецизно направен сюжет и отлична постановка и монтаж. Но Райън Гослинг и Емили Блънт наподобяват, най-малко отдалеко, умели в тази игра. Просто погледнете тяхното очарователно престурне за „ The Fall Guy. “ Техните са занимателни закачки, които могат да бъдат малко притеснителни – ами в случай че рифовете им са по-добри от кино лентата?

Тогава идва като огромно облекчение, че „ The Fall Guy “ дава отговор на заричане. Ето една възхитителна комбинация от екшън, комедия и романтика, която ще накара публиката да се почувства като вътрешен човек в Холивуд за няколко часа (въпреки че може би има прекалено много смешки за Comic-Con и зала H).

Въз основа на телевизионния сериал на Лий Мейджърс от 80-те години на предишния век за каскадьор, който е направил спомагателни пари от лова на глави, Гослинг поема мантията на упоменатия каск...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР