Кери Катона предизвика тревога, че връзката й с годеника Райън

...
Кери Катона предизвика тревога, че връзката й с годеника Райън
Коментари Харесай

Кери Катона се премества при майка си, предизвиквайки страхове, че се е разделила с „неподкрепящия“ годеник Райън Махони

Кери Катона провокира паника, че връзката й с годеника Райън Махони може да има проблеми, откакто той не съумя да я поддържа посредством интервенция.

43-годишната звезда претърпя интервенция по-рано този месец, с цел да поправи носа си, който беше повреден от предходна корист с опиати. Звездата е била под ножа в продължение на осем часа, до момента в който лекарите са вземали кост от ребрата й, с цел да поправят носа й и да го предотвратят от колабиране.

И до момента в който Кери осведоми почитателите за възобновяване си, наподобява, че 36-годишният й предстоящ брачен партньор не е бил до нея. Сега Кери разкри, че се е обърнала към майка си Сю за поддръжка и се е преместила при нея, до момента в който тя продължава да се възвръща от интервенцията си.

Кери съобщи, че е разочарована, че годеникът й не е похарчил повече време с нея - и твърди, че не го е виждал, откогато тя се е оперирала. Нейното самопризнание може да разтревожи почитателите, защото Райън би трябвало да бъде брачен партньор номер четири на звездата от Atomic Kitten.

Отва...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР