Поражението на руската армия на фронта в Украйна, по-специално в

...
Поражението на руската армия на фронта в Украйна, по-специално в
Коментари Харесай

В Кремъл са бесни, Шойгу е отстранен

Поражението на съветската войска на фронта в Украйна, по-специално в региона на Харков, разгневи Кремъл и принуди властимащите да преразгледат възгледите си за управлението на „ специфичната интервенция “, както в Русия назовават непредизвиканата война против Украйна.

Министърът на защитата Сергей Шойгу в действителност е бил в действителност отхвърлен, а новото " лице на войната " е създателят на частната военна компания " Лига " (бившата " Вагнер " ) Евгений Пригожин. Това умозаключение направиха анализаторите от Института за проучване на войната (ISW).

Владимир Путин се притеснява, че обща готовност може да провокира напрежение в обществото. Затова Пригожин, „ готвачът на Путин “, набира бойци по други пътища, в това число пандизчии. Руското висше военно командване е подложено на от ден на ден рецензии, в това число в самата федерация.

Според някои медии Пригожин персонално вербува пандизчии за присъединяване във войната против Украйна. Руският агресор търпи големи загуби в човешка мощ и военна техника в Украйна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР