Попфолк певицата Райна заряза професията, за да се отдаде изцяло

...
Попфолк певицата Райна заряза професията, за да се отдаде изцяло
Коментари Харесай

Райна спира да пее заради ММА боец?

Попфолк певицата Райна заряза специалността, с цел да се отдаде напълно на новата си обич - ММА боеца Валери Тюлеков.

" Не ми е до снимане на клипове и песни ", разгласи Райна в отговор на почитателите си, които тръпнат в очакване за новите й планове.
View this post on Instagram
A post shared by RAINA (@raina_terziyska) on Dec 11, 2018 at 2:24am PST
Пилето на фолка, която изчезна от светлините на прожекторите, се завърна стремително преди година. Върлите й фенове показаха вълнението си, само че то не продължи дълго. Райна снима няколко клипа към песните си и още веднъж стопира кариерата. Причината е, че хубавицата е на крилете на любовта и й се любува с цялостна мощ.
View this post on Instagram
A post shared by RAINA (@raina_terziyska) on Mar 28, 2019 at 2:38am PDT
" Когато ми пристигна вдъхновението да фотографирам и създавам, ще го направя ", разгласи изпълнителката в мрежата.

Напълно непостижими да я върнат в сектора са и шефовете на певицата, написа “България днес”. Гладът за песните й е толкоз огромен, че " Пайнер " се принуди да пусне нова ария на Райна, само че без клип, а със слайдшоу от нейни фотоси.

Същевременно миньончето не се интересува от работа и се интересува единствено от възприятията си към обичания мъж. Двамата прекарват всяка свободна минута дружно, като не стопират да показват любовта си, като запечатват всеки миг и го споделят в мрежата.
View this post on Instagram
A post shared by RAINA (@raina_terziyska) on Feb 22, 2019 at 11:27am PST
Само преди дни влюбените отидоха на излет в планината, където си спретнаха сантиментален пикник. Преди месеци пък двамата отидоха на екзотична екскурзия. Влюбените не стопират да кръстосват родни и непознати ширини. Говори се, че чаровната изпълнителка даже показала новия си любим на родителите си в Сандански, а те останали очаровани от него. Именно в Сандански пламват и искрите сред двамата. Тюлеков, който е на 27 година, е някогашен първенец по бокс, а към днешна дата се занимава със смесени бойни изкуства. Именно около фитнеса и спорта той се среща с Райна. Според осведомени двамата се схващат извънредно добре, тъй като са родени под един зодиакален знак - Везни.
View this post on Instagram
A post shared by RAINA (@raina_terziyska) on Feb 16, 2019 at 9:07am PST
В публичните среди Райна се слави с чепатия си и плевел темперамент, което беше препъникамъкът в любовния й живот. Въпреки че е гаджето й е с 10 години по-млад от нея, това очевидно не тормози двойката, която се любува на всяка тръпка от връзката си.

Това е първият мъж, който изпълнителката демонстрира след бурната си връзка с артиста Константин. Дълго време Райна остана сама, до момента в който Коцето сътвори семейство и има 2 деца. View this post on Instagram
A post shared by RAINA (@raina_terziyska) on Jan 30, 2019 at 2:45am PST
View this post on Instagram
A post shared by RAINA (@raina_terziyska) on Jan 4, 2019 at 4:55am PST
View this post on Instagram
A post shared by RAINA (@raina_terziyska) on Dec 26, 2018 at 10:58am PST
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР