Понякога всеки човек изрича лъжи. Дали са благородни, или преднамерени,

...
Понякога всеки човек изрича лъжи. Дали са благородни, или преднамерени,
Коментари Харесай

Всяка зодия лъже по различен начин

Понякога всеки човек изрича неистини. Дали са благородни, или преднамерени, лъжите не са хубаво нещо и би трябвало да се стремим да ги заобикаляме. Каквато и да е подбудата ви да излъжете, пробвайте да не го вършиме. Освен това шансът да ви заловен в неистина е значителен. Вижте по какъв начин лъжат другите зодии.
Овен – той има каменно лице, когато лъже. Трудно ще го хванете, тъй като е доста безапелационен. Дори да сте на път да го разкриете, той до дъно ще отхвърля и ще държи на изречената неистина.
Телец – много дълъг развой на обсъждане ще бъде преди Телецът да изрече лъжата си. Той е внимателен в това отношение. Трябва да има явен проект с възможни последици. Добре е да си обезпечи и оправдание, ако го разкриете. Общо взето е квалифициран.
Близнаци – постоянно лъжат, само че и постоянно биват хващани в лъжата. Трудно им е да го вършат. Обикновено не помнят какво са излъгали и се оплитат сами в думите си. Ако ги разкриете, сигурно ще трансферират виновността на някой различен или ще сменят тематиката.
Рак  - те не умеят да лъжат и рядко го вършат. Ако въпреки всичко излъжат, съвсем несъмнено е, че или сами ще ви кажат, или вие ще ги разобличите. Ако лъжат, нормално не ви гледат в очите, обезпокоени са, вършат жестове с ръце. Просто отдалеко им проличава.
Лъв – лъжата за него е нещо изцяло естествено, част от всекидневието му. Знае по какъв начин да се отърве от неприятна обстановка, по какъв начин да прикрие лъжата и по какъв начин да е толкоз безапелационен, че въобще да не ви хрумне, че ви лъже. Отличен манипулатор е.
Дева – не е добър измамник. Сама се издава, когато реши да излъже. Може да акцентира на историята, която споделя за известно време, само че след това сама ще стартира да се обърква. Твърде доста украсява историята и постоянно я прави да наподобява нереалистична.
Везни – мъчно им е да лъжат. Обикновено стартира да приказва бързо, да върти взор и глава, да се изчервява. Ако пък решите да ги разпитате още по-задълбочено, сигурно ще се издадат, че лъжат.
Скорпион – мъчно ще го хванете, в случай че реши да ви излъже. Макар да го прави рядко, когато се постанова, несъмнено знае по какъв начин да спретне една хубава неистина. Ще ви омае с приказки и въобще няма да заподозрете, че лъже.
Стрелец – по принцип са откровени и споделят всичко, което мисля, по тази причина и мъчно ще разберете, че лъжат. Често го вършат, с цел да се измъкнат от някаква неприятна за тях обстановка. Не се интересуват, в случай че някой им каже, че не им има вяра. Те имат вяра в своята неистина.
Козирог – прелестен измамник и манипулатор. Каменното му изражение е на съвършения измамник. Така може да ви завърти, че въобще да не се усетите. Прави го постоянно и всякога става все по-добър.
Водолей – в случай че реши да ви излъже, ще разберете по изражението на лицето му. Много му проличава, стартира да се тормози, да приказва повече, да сменя тематиките. Това го издава.
Риби – от време на време съумяват да излъжат, различен път не. Могат да го създадат, в случай че става дума за работа, само че за персоналните отношение и любовта мъчно ще съумеят да ви излъжат. Дори да го създадат, най-после сами признават.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР