Полякът Камил Щох спечели първото състезание от веригата по ски-скок

...
Полякът Камил Щох спечели първото състезание от веригата по ски-скок
Коментари Харесай

Грандиозен втори скок качи Щох на първото място

Полякът Камил Щох завоюва първото съревнование от веригата по ски-скок " Четирите шанци " в Оберстдорф най-много поради свръхестествен втори скок, който беше с дължина от 137 метра. Така той се наложи над Рихард Фрайтаг (Германия), който беше втори след първия скок и си остана на същата позиция.

Полякът Давид Кубацки резервира третата си позиция, а водачът след първите опити - австриецът Щефан Крафт, се свлече отвън почетната стълбичка и трябваше да се помири с 4-ата позиция.

Щох събра 279.7 точки (126.0 метра; 137.0 метра), до момента в който след него Фрайтаг остана с 275.5 точки (128.5 метра; 127.0 метра). Кубацки, който е вторият поляк на подиума, събра общо 270.1 точки (126.5; 129.0).
And here it is.... the first podium of the 66th Four Hills Tournament!

Kamil #Stoch
Richard #Freitag
Dawid #Kubacki #4Hills #Oberstdorf #Skijumping Fotograf Dominik Berchtold pic.twitter.com/yvBLK6JCXh
— Vierschanzentournee (@vier_schanzen) December 30, 2017

Следващото издание на шампионат от Четирите шанци е на 1-и януари в Гармиш-Партенкирхен, следват стартовете на 4-и януари в Инсбрук и на 6-и в Бишофсхофен.

Щох освен е защитаващ купата си от Четирите шанци предходната година, само че е и с две олимпийски трофеи от Сочи - на естествена и на огромна шанца, които в този момент ще се опита да отбрани в Пьончан.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР