Полузащитникът на България - Георги Миланов, изрази недоволството си от

...
Полузащитникът на България - Георги Миланов, изрази недоволството си от
Коментари Харесай

Георги Миланов: Равенството не ни удовлетворява

Полузащитникът на България - Георги Миланов, изрази недоволството си от равенството 1:1 с отбора на Северна Македония в първия дуел от група 4 на Дивизия " C " на Лигата на нациите.

На стадиона в Разград, " лъвовете " поведоха в резултата посредством Кирил Десподов в 13-ата минута, само че благополучен рикошет в 50-ата минута разреши на западните ни съседи да изравнят. В добавеното време на срещата националите получиха правото да изпълнят дузпа, само че в следствие тя бе анулирана поради интервенция на ВАР.

" Резултатът няма по какъв начин да е позитивен, откакто не успяхме да спечелим. Играхме против един добър тим, който през последните години има голямо израстване. Мисля, че показахме мъжка игра, борехме се до дъно, имахме шансове да отбележим и втори гол, най-после се получи една противоречива обстановка, само че като цяло се получи прекрасен дуел. Времето бе извънредно тежко и по тази причина играта през първото полувреме не бе толкоз динамична. Дадохме всичко от себе си и аз съм горделив с тима ", стартира Миланов.

В неделя селекцията на Ясен Петров приема отборът на Грузия, който разгроми Гибралтар с 4:0 и е водач в класирането, а Миланов съобщи, че тимът ни ще търси да извлече максимума от мача.

" Щеше да е хубаво, в случай че съдията бе оставил дузпата, само че подобен е футболът. Така е било писано. След всеки минал мач мисля, че ще играем все по-добре. Всички мачове за значими за нас и би трябвало да побеждаваме, в случай че желаеме да бъдем първи в групата. Срещу Грузия ще извлечем максимума от този мач и ще победим ", приключи Георги Миланов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР