Джеръми Корбин е информиран, че вече не е член на

...
Джеръми Корбин е информиран, че вече не е член на
Коментари Харесай

Джеръми Корбин вече не е член на Лейбъристката партия и ще се кандидатира като независим на изборите в Обединеното кралство

Джеръми Корбин е осведомен, че към този момент не е член на Лейбъристката партия, откакто разгласи, че се кандидатира като самостоятелен претендент на общите избори в Обединеното кралство.

Бившият водач на лейбъристите, който беше блокиран да се кандидатира още веднъж за остарялата си партия, в петък сподели, че ще се кандидатира за избори в изборния регион Islington North, който съставлява от 40 години.

Сър Кийр Стармър сподели, че ходът на неговия предходник е „ въпрос на Джеръми “, защото той отбрани решението си да забрани на господин Корбин да се кандидатира за Лейбъристите като част от напъните му да „ изкорени антисемитизма от нашата партия с корен “.

 

Г-н Корбин е отхвърлен от лейбъристите от 2020 година, откакто отхвърли да одобри изцяло констатациите на Комисията за тъждество и права на индивида, че партията е нарушила закон за равенството, когато беше отпред, и сподели, че антисемитизмът е бил „ трагично надценен по политически аргументи “.

Малко откакто господин Кор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР