Включихме тези продукти, избрани от Kandi Burruss, защото смятаме, че

...
Включихме тези продукти, избрани от Kandi Burruss, защото смятаме, че
Коментари Харесай

Kandi Burruss от Real Housewives of Atlanta споделя трик за траен грим и сватбени задължителни неща

Включихме тези артикули, определени от Kandi Burruss, тъй като считаме, че ще харесате нейния избор на тези цени. Kandi е заплатен представител на програмата Amazon Influencer. Е! има партньорски взаимоотношения, тъй че може да получим комисионна, в случай че закупите нещо посредством нашите връзки. Артикулите се продават от търговеца, а не от E!. Цените са точни все още на издание.

Независимо дали се подготвяте да тръгнете по пътеката сами или с неспокойствие очаквате огромния ден на приятеля си, имате тил с нейния експертно селекциониран лист с налични наложителни неща за сватбения сезон, които " Ще ви накара да обърнете внимание, без да разбиете банката. Всеки желае да присъства на сватбата на годината, декориран с аксесоари, които излъчват грациозност, без да изпразвате портфейла си, нали?

Препоръките на възпитаниците на Real Housewives of Atlanta включват грим, който остава безукорен от откровената гала до оживения банкет. Тя намери обувки, които наподобяват зашеметяващо и са страхотни за ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР