На 30 април осмата годишна конференция на Европейския съюз на

...
На 30 април осмата годишна конференция на Европейския съюз на
Коментари Харесай

Здравеопазването в Сирия е застрашено от колапс

На 30 април осмата годишна конференция на Европейския съюз на тематика „ Подкрепа за бъдещето на Сирия и района “ в Брюксел стартира с ден на разговор. Членове на сирийското гражданско общество, представители на организации на Организация на обединените нации и интернационалните неправителствени организации и политически водачи от Европейски Съюз и други заинтригувани страни се събраха, с цел да обсъдят и изработят тактика по отношение на най-належащите филантропични проблеми, засягащи района.

В понеделник, 27 май, конференцията ще продължи с министерски сегмент, ориентиран към активизиране на финансова поддръжка за хора в потребност в Сирия. Министрите, присъстващи на тази значима среща, ще би трябвало да подхващат незабавни дейности, с цел да предотвратят ескалацията на рецесията в опазването на здравето, засягаща милиони сирийци.

Днес доста сирийски общности са изправени пред условия, по-тежки от всеки път. Здравните услуги – към този момент значително подвластни от хронично недофинансирани неправителствени организации в отсъствието на орган...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР