Полузащитникът на Арсенал Томас Партей е обвинен в изнасилване, съобщава

...
Полузащитникът на Арсенал Томас Партей е обвинен в изнасилване, съобщава
Коментари Харесай

Обвиниха футболист на Арсенал в изнасилване

Полузащитникът на Арсенал Томас Партей е упрекнат в обезчестяване, оповестява Pulse Nigeria. Според източника 29-годишният ганайски състезател е упрекнат в посягане към момиче, поискало анонимност. Тя показа екранни фотоси на известията, разменени с Партей.

„ Томас Партей е сериен изнасилвач, който имаше шанс, тъй като датата, на която реши да ме изнасили по време на нашата обща почивка, беше 10 дни преди Обединеното кралство да промени законодателството, което разрешава на полицията да проверява закононарушения, осъществени отвън страната.

Той ме изнасили, остави ме в безсъзнание в леглото, след което отиде на празненство в Ибиса, върна се, изсмя ми се в лицето и сподели, че не мога да му откажа “, написа момичето с прякор @deffonotchaur в обществената мрежа „ Twitter “.

Момичето също по този начин съобщи, че ѝ е платено, с цел да не приказва за този случай. Партей и юристите му към момента не са дали отговор на обвиняванията на дамата в обезчестяване.

През юли играчът беше упрекнат в принуждение от брачната половинка си, моделът Сара Бела. Според изявления в медиите повода била, че той отказал да ѝ предложи брак.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР