Половинката на Костадин Костадинов от Възраждане Велина – мисис Копейкина,

...
Половинката на Костадин Костадинов от Възраждане Велина – мисис Копейкина,
Коментари Харесай

Мисис Копейкина откри луксозен детски център

Половинката на Костадин Костадинов от „ Възраждане ” Велина – мисис Копейкина, с която сякаш са разведени, само че живеят дружно, е горда собственичка на първокласна детска занималня, сподели инспекция на „ Уикенд ”.

Образователен център „ Дарба ” отваря порти преди няколко месеца, предлагайки на родителите във Варна място, където да оставят децата си след края на образователните часове. Естествено, услугата коства стотици левове на месец.

„ Всички деца са добре пристигнали да посетят нашия център – пространство, където могат да приготвят уроците си, да напишат домашните си или просто да прочетат обичана брошура, да нарисуват картина ”, популяризира новият си бизнес половинката на проруския политик, прочул се с прозвището Костя Копейкин.

В промотирането на занималнята през обществените мрежи се включи и водача на „ Възраждане ”. Костадинов обаче пропуща да разгласи, кой е притежател на детски център. Вместо това, Костя Копейкин влиза в ролята на угрижен политик.

След гневна дрънканица за проблемите на образованието и недостигащите места за целодневно образование в учебните заведения, Костадинов дава и своето решение. Вместо обещания за законодателни промени, които да решат казуса, русофилът насочва своите почитатели към частната занималня на своята половинка.

„ Тъй като доста хора във Варна ме питаха за добра за добра занималня, поучавам ги да се извърнат едно прелестно място и отлично облекчение за работещи родители в центъра на града.

Ако търсите самостоятелен метод, помощ в подготовката на уроци, домашни, планове и език за вашите деца, то занималня „ Дарба ” е тъкмо за вас ”, написа във фейсбук Костадинов.

Публикацията му мигновено бе споделена от стотиците подправени профили, които „ Възраждане ” употребява за агитация в обществените мрежи. Както можем да се досетим, в нито една от изявленията не бе конкретизирано, че прехвалената занималня е благосъстоятелност на половинката на партийният водач.

Реклама

Всеки осмелил се в коментар да уточни тази дребна детайлност, мигновено е блокиран и жигосан като гнусен нацист и подбудител.

А другояче, няма спор, че изискванията в детски център „ Дарба ” са положителни. Занималнята на Велина Костадинова се е разположила в голямо помещение в центъра на Варна, чиито пазарна цена е най-малко 4-5 хиляди лв. на месец, изясняват брокери.

От фотосите във фейсбук страницата на център „ Дарба ” излиза наяве, че просторните стаи са оборудвани с чинове, пособия и техника за десетки хиляди левове. От къде половинката на Коста Копейкин е намерила пари за тях, остава тайнственост. Все отново, компанията й „ Дарба Бъдеще ”, посредством която върти занималнята, е с капитал от едвам 5 лв..

Парите няма по какъв начин да са пристигнали и от Костадин Костадинов, който съгласно последната си декларация пред КПКОНПИ има едвам 13 000 лв. спестявания. За сметка на това би трябвало да връща близо 200 бона банков заем за голямата си къща с впечатляващ дизайн в първокласен затворен комплекс край Варна.

Половинката на Копейкин Велина също надали има големи спестявания. Преди да подхване частен бизнес, тя е работи като детска учителка. Както е известно, заплатите на възпитателите не са такива, че да разрешат струпване на солидни спестявания. 

От друга страна, Велина отглежда сама и двете си деца, след развода си през 2018 година с Костадин Костадинов. Още тогава, съперници на „ Възраждане ” заподозряха, че развода е мним, а задачата е да се скрие внезапното замогване на семейство Костадинови.

Както е известно, водачите на партиите всяка година заявяват приходите и имуществата си пред КПКОНПИ – както своите, по този начин и тези на обвързваните с тях лица – съпруги, съпрузи и т. н. При бракоразвод това условие отпада. Може би е инцидентно, само че скоро след раздялата Велина се снабдява с два големи жилището във Варна, а произхода на средствата за тях остава загадка.

Още тогава съперници на „ Възраждане ” се усъмниха, че парите идват от партийната дотация. Според голям брой изказвания, от там са и парите за покупката на първокласната къща на ергена Костадин Костадинов. Копейкин от своя страна обича да се хвали, че инспекциите за харченето на дотацията не са разкрили нищо неправилно. Обяснения за парцелите на половинката си обаче не дава.

Костадинов не крие, че още веднъж се е събрал с майката на двете си деца Велина. Наскоро шефа на „ Възраждане ” споделяйки тяхна обща сантиментална фотография от зората на връзката им, на която написа обръщение „ За теб ”, а в мненията под фрагмента поддръжниците му им пожелаха дълга обич и фамилен живот.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР