Политическата манипулация за произхода на новия коронавирус възпрепятства международните усилия

...
Политическата манипулация за произхода на новия коронавирус възпрепятства международните усилия
Коментари Харесай

Китай към САЩ: Политическа манипулация са твърденията за произхода на коронавируса

" Политическата операция за произхода на новия ковид попречва интернационалните старания за битка с пандемията. " Това се показва в известие от китайското посолство в Съединени американски щати, оповестено след оповестяването на Белия дом, че Пекин не е оказал задоволително подпомагане при следствието на събитията за появяването на ковид, написа ТАСС. „ Кампанията за дискредитиране и промяна на виновността се завръща. Теорията за „ приключването на вируса от лаборатория “ се появява още веднъж. От експлоадирането на ковид предходната година някои политически сили се концентрираха върху политически операции и игри за обвинявания, пренебрегвайки незабавната нужда от битка с пандемия ", се показва в информацията.
Дипломатическата задача прикани за " интернационално съдействие, учредено на почитание към обстоятелствата и науката ". " Политизиране търсенето произхода на вируса, което е теоретичен въпрос, освен усложнява идентифицирането на естеството на вируса, само че и съществено усложнява интернационалното съдействие за битка с пандемията ", се споделя в коментара. И допълват, че поддържат напълно изследване на всички ранни случаи на ковид, както и задълбочено следствие на някои секрети бази и биологични лаборатории по света. " В сряда заместник-прессекретарят на Белия дом Карин Жан-Пиер съобщи, че не си сътрудничи намерено с интернационалните специалисти , с цел да проверява изцяло събитията за появяването на новия ковид. И уточни, че Съединени американски щати ще продължат да търсят по-задълбочено интернационално следствие на събитията на ковид, което ще бъде транспарантно и учредено на обстоятелства.
 Без особена смяна в данните за ковид у нас, удобната наклонност се резервира Без особена смяна в данните за ковид у нас, удобната наклонност се резервира
Броят на новите случаи на коронавирус намаля и като безусловно число, и като %. 393 са новооткритите случаи за 26 май,...
По-рано президентът на Съединени американски щати Джо Байдън пък съобщи, че сега американската разследваща общественост не разполага с задоволително информация , с цел да каже сигурно по какъв начин е почнало разпространяването на новия ковид: от контакт на човек със инфектирано животно или случай в лаборатория. Експертите не могат да стигнат до еднопосочно умозаключение. Според заключителния документ за задачата, те преглеждат най-вероятния сюжет, съгласно който коронавирусът се предава сред животни и по-късно - на хората .
Как стартира разправията по тематиката, прочетете ТУК:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР