Погледнете тази картинка. Кое същество видяхте първо? Подсъзнателно избирате онова

...
Погледнете тази картинка. Кое същество видяхте първо? Подсъзнателно избирате онова
Коментари Харесай

Животното, което видяхте първо, разкрива същността на душата ви

 тест-какво-животно-видяхте-първо

Погледнете тази картинка. Кое създание видяхте първо? Подсъзнателно избирате това животно, което ви е най-близко от всички. По този метод с вас приказва същността на душата ви! 

Гълъб

 гълъб

1. Гълъбът символизира мира и вярата. Вие притежавате душа, чиста като сняг върху планински връх. Виждате светлина във всичко към вас и притежавате способността да дарявате вяра на другите хора.

Пеперуда 

 пеперуда

2. Пеперудата се асоциира с хубостта и житейските удоволствия. Вие знаете, че животът е краткотраен и че би трябвало да изживявате всеки миг. Мразите бърборенето и скуката.

Почти сте сигурни, че светът към вас е поляна, покрита с цветя, които са предопределение за вас. Вие притежавате цветна, сияеща душа.

Орел

 орел

3. Орелът символизира свободолюбивия дух. Вие сте изследовател на завършения. Летите високо и знаете, че това си заслужава.

Вие сте амбициозна, мощна персона и виждате това, което оства прикрито за другите. Не ви харесва, когато ви лимитират. Имате благородна душа, Нейната мощ и самостоятелност по едно и също време притегля и отблъсква близките.

Куче

 куче

Кучето символизира честност и фамилията. Когато нещата се отнасят до някого, който обичате, се държите като изцяло безвъзмезден човек.

В този свят цените най-много живот на хората и тяхното благополучие. Вие сте надеждни и общителни. Хората се усещат в сигурност във вашата компания. Душата ви свети от наслада и обич. Тя е тясно обвързвана с душите на хората към вас.

Вълк

 вълк

5. Вълк е знак на уединеното битие. Въпреки това, тези животни, всъщност, живеят на глутници. Ако първо сте забелязали вълк, значи обичате стеснен кръг от другари. Когато би трябвало да допуснете нов човек в своето обркъжение, вие сте придирчиви.

Държите на себе си и своето време. Душата ви съчетава успокоение и мъдрост. И въпреки всичко тя е нежна, по тази причина би трябвало да я пазите.

Богомолка

 богомолка

6. В редица култури богомолката е свещено насекомо. Ако сте избрали богомолката, значи, че сте единаци, само че това въобще не ви безпокои. Мразите празното бръщолевене. Стараете се да избягвате огромните и шумни компании, само че това не значи, че те не сте положителни в общуването.

Вие сте умни, деликатни и даже умеете да манипулирате другите хора, в случай че се постанова. Освен това, изпитвате привличане към тайните познания.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР