Поддържа приложенията винаги с най-новите им версииRoboget идва с минималистичен,

...
Поддържа приложенията винаги с най-новите им версииRoboget идва с минималистичен,
Коментари Харесай

Roboget – помощник за актуализация на софтуера

Поддържа приложенията постоянно с най-новите им версии

Roboget идва с минималистичен, само че в същото време съвременен интерфейс
(екранна фотография: Roboget)

Ако на компютъра ви са конфигурирани десетки приложения и желаете да сте сигурни, че те получават последните си актуализации, тогава би трябвало да помислите за потребление на „ асистент ” .

Въпреки че доста стратегии автоматизирано се актуализират, има възможност да пропуснете значими обновявания за някои приложения, които могат да подобрят  използването им, както и продуктивността на системата.

Roboget е дребна, портативна стратегия, основана да поддържа софтуера постоянно настоящ. Идеята е актуализацията на приложенията, конфигурирани на компютъра, да се прави автоматизирано.

Това е преносим (или преносим) софтуерен инструмент, който можете да употребявате незабавно откакто декомпресирате архива на мечтаното място. Програмата идва с минималистичен, само че в същото време съвременен интерфейс, който се състои от три раздела – един за резюме на потребителските дейности, втори за вградените пакети и трети с самостоятелни описания за всяко приложение.

Можете да започнете с избор на приложение, което желаете да актуализирате автоматизирано, когато се появи нова версия. Roboget идва с много прилична база данни, която съдържа доста от постоянно употребяваните приложения.

След като изберете дадена стратегия, може да пресъздавате повече информация за нея, в това число последна актуализация, малко изложение, съгласуемост с операционната система и линкове за евакуиране. Освен това можете да споделяте линкове за непосредствено евакуиране с други хора по имейл.

В умозаключение, Roboget е комфортен инструмент за всеки, който има доста приложения, конфигурирани на компютъра, само че не и време или сила да търси ръчно най-новите актуализации.

Даунлоуд: Roboget
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР