Британците са готови да изгорят, тъй като температурите се покачват

...
Британците са готови да изгорят, тъй като температурите се покачват
Коментари Харесай

Метеорологичните карти на Обединеното кралство стават червени, тъй като вълната от френски струи от 27C кара температурите да се покачват до небето

Британците са подготвени да изгорят, защото температурите се повишават по-късно този месец - с помощта на дребна гореща вълна, която се носи от Франция.

Времето Прогнозите Netweather и WXCharts предвиждат, че до петък, 31 май, горещият интервал в Европа ще тласне температурите в Обединеното кралство много над 20C.

В югозападната част на Франция към Биариц живакът може да доближи изгарящите 30 градуса, до момента в който във Англия южното крайбрежие и югоизток евентуално ще се радват на температури от ниските до междинните 20 градуса. Северна Англия, Уелс, Северна Ирландия и даже далечният север на Шотландия също ще изпитват топли условия съгласно прогнозите.

Но в това време ще има доста дъжд, споделя Метеорологичната работа, която към този момент е издадоха предизвестие за гръмотевични стихии в Северна Ирландия - и споделиха, че може да има още повече в Обединеното кралство тази седмица.

Заместник-главният метеоролог Дан Рудман сподели: „ Ниското налягане ще повлияе на нашето врем...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР