Подайте си оставката, нямате място на тази висока трибуна! Това

...
Подайте си оставката, нямате място на тази висока трибуна! Това
Коментари Харесай

Скандал в НС: ГЕРБ поискаха оставката на зам.-председателя на парламента Мирослав Иванов

Подайте си оставката, нямате място на тази висока естрада! Това изиска от парламентарната естрада ръководителят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право,. Призивът ѝ бе ориентиран към заместник-председателя на Народно събрание от " Продължаваме промяната " Мирослав Иванов. 

Според нея, Иванов без съображение лишава думата на опозицията. „ Предния път, когато го направихте, един от сътрудниците ми беше с наложено наказване, тъй като ви връчи таблетка валериан. Сега, господин ръководител, може би нямате потребност единствено от това, а да освободите парламентарната естрада, тъй като е нужно някой с по-висока степен на чуваемост и толерантност към опозицията да заеме мястото пръв измежду равни. Ако Минчев има ангажимент, Народно събрание има още пет ръководители “, уточни Атанасова.

Тя го прикани да отстъпи мястото си на заместник-председателя на Народното събрание от „ Демократична България “ Атанас Атанасов. „ Считам, че той по-добре ще управлява пленарното съвещание, тъй като знае, че думата на опозицията в никакъв случай не се лишава, а и тъй като през всичките години на присъединяване си в политиката е потвърдил, че може да чува какво приказва опозицията. Г-н ръководител, апелирам ви настоятелно, освободете мястото на пръв измежду равни. Заседанието да води някой, който може да владее залата, а и личните си нерви “, сподели Атанасова.

Мирослав Иванов и отговори, че съблюдава правилника на Народното събрание и не видя причина да подава оставката си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР