Почти година след жестокото убийство на Евгения Владимирова от София

...
Почти година след жестокото убийство на Евгения Владимирова от София
Коментари Харесай

Делото за убийството на Евгения Владимирова влиза в съда

Почти година след жестокото ликвидиране на Евгения Владимирова от София прокуратурата внесе обвинителния акт против нейния брачен партньор и свекър за съзнателно причиняване на гибел по изключително непосилен метод.

Орлин Владимиров е възнамерявал гибелта на брачната половинка си поради ревнивост. Баща му Пламен - някогашен чиновник на ДАНС - му е дал " препоръки и уточнения " по какъв начин да отнеме живота на 33-годишната жена, а след това е съдействал за преместването на натрупа и прикриването на закононарушението.

Тялото на Владимирова беше открито в куфар в хвостохранилище край Перник на 12 ноември 2021 година, след едномесечно търсене, в което причинителят е " взел участие " официално, без да признае за закононарушението.

Убитата жена е майка на малко дете.

От събраните доказателства на прокуратурата се схваща, че Орлин Владимиров е следял както кореспонденцията на брачната половинка си, по този начин и държанието ѝ вкъщи посредством скрита камера. Според обвиняването:
На 12 октомври 2021 година мъжът е предизвестил татко си, че желае да убие жена си и " потърсил съвет от него по какъв начин тъкмо да извърши закононарушението ".Вместо бащата да го разубеди - на 13 октомври той се е срещнал с него в Перник и му " дал препоръки и уточнения за метода на осъществяване на действието и прикриване на следите ".Бащата е заречен на сина си да придвижи тялото съ ссобствения си лек автомобил и да го укрие в региона на хвостохранилището.
Евгения Владимирова е убита в дома си още в същия ден - удушена от мъжа си.

Бащата е дошъл в София от Перник с автомобила си, оказал помощ е на причинителя да сложи тялото на младата жена в черен железен куфар, облепили са го с тиксо и стреч фолио и са го натоварили в багажника.

Бившият чиновник на ДАНС е изгорил персоналната карта и банковите карти на жертвата. Той е изхвърлил и куфара с тялото на убитата.

В същия ден килърът е хвърлил мобилния телефон на дамата край фитнес клуб - като пред полицията е твърдял, че тя е излязла за подготовка, след което е трябвало да се срещне с приятелки.

Делото е импортирано в Софийския градски съд, където следва да бъде планувано за разглеждане.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР