Почти два месеца след началото на протестите исканията остават непроменени,

...
Почти два месеца след началото на протестите исканията остават непроменени,
Коментари Харесай

Д-р Антон Койчев: Няма смислена алтернатива сред протестиращите

Почти два месеца след началото на митингите настояванията остават непроменени, а доста основни места в София са блокирани. Докога ще сме очевидци на това?

Искам да чуя каква България си представяме след 10 година и каква желаеме да я обещаем на нашите деца. Това сподели за "Денят ON AIR " общинският консултант и ръководител на СДС-София доктор Антон Койчев.

По думите му има доста хора, които неведнъж са губили от ГЕРБ и знаели, че вероятността това да се случи още веднъж е огромна.

"Една част от повода митингът да не е всеобщ е, че не се формулира смилена политическа опция. Има предпочитание да се пристигна на власт с напълно фашистки планове ", акцентира той.

Според него част от жителите недоволстват против невзимането на ограниченията за естественото протичане на живот и това напрежение ще се изостри.

"От едната страна липсва всякаква конструктивност, тежката радикализация не води до нищо положително ", добави Антон Койчев за Bulgaria ON AIR.

"Съумяваме да запазим положителния звук, а митингът е към този момент напълно ляв. По-важно е какво става в десницата, където има забавни процеси. Ние ще излезем с план, времето за това наближава ", изясни събеседникът.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР