ХЮСТЪН (АП) — Началото на първия граждански процес, произтичащ от

...
ХЮСТЪН (АП) — Началото на първия граждански процес, произтичащ от
Коментари Харесай

Първият неправомерен съдебен процес за смъртни случаи на концерт на Травис Скот се забави

ХЮСТЪН (АП) — Началото на първия цивилен развой, произлизащ от фестивала Astroworld през 2021 година, на който 10 души бяха убити при вълна от навалица, се забави.

Изборът на правосъдни заседатели трябваше да стартира идващия вторник по делото за непозволена гибел, заведено от фамилията на Мадисън Дубиски, 23-годишна жителка на Хюстън, която беше убита по време на конфликт на тълпата в 5 ноември 2021 година, концерт на рап суперзвездата Травис Скот.

Но Apple Inc., един от повече от 20-те обвинени, които ще бъдат съдени идната седмица, подаде тъжба тази седмица, автоматизирано отлагайки началото на правосъдните заседатели селекция.

„ Освен в случай че не чуя друго, процесът се отсрочва “, сподели щатският областен арбитър Кристен Хокинс по време на правосъдно съвещание в четвъртък.

Apple, която предаваше онлайн концерта на Скот, апелира решение на Хокинс, което отхвърли настояването на компанията да бъде отхвърлена от делото. Apple твърди, че съгласно закона на Тексас може да апелира решението...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР