Почти 3 години възгледите на световната общност са приковани към

...
Почти 3 години възгледите на световната общност са приковани към
Коментари Харесай

8 грещки в стила на Меган Маркъл (Елизабет ІІ определено не ги харесва)

Почти 3 години възгледите на международната общественост са приковани към Меган Маркъл. Беше видимо, че Меган не се усеща удобно. Това беше обвързвано с бременността й, отсъствието на принц Хари до нея или с обстоятелството, че тя стоеше надалеч от Елизабет II. Тя обаче просто би трябвало да наподобява съвършено. Винаги и във всяка обстановка!

Но даже и макар обстоятелството, че експертите са ангажирани в стила на Меган, към момента се случват фешън пункции. Ето 8 от най-шумните от тях.

Първа

Една от първите неточности беше направена при оповестяването на годежа на Меган Маркъл и принц Хари. И от това той бе запомнен още повече. Всевиждащите папараци снимаха обувките на момичето, които надалеч не бяха най-хубавите. Мръсни и явно износени – те не подхождаха на статута на бъдещата херцогиня.

Чорапогащник

Меган неведнъж е получавала рецензии за нарушение на кралския етикет, когато се е появявала на публични събития без чорапогащник.

Видяхме още

В деня на 37-ия си рожден ден Меган Маркъл и принц Хари отидоха на сватбата на приятеля си Чарли Ван Страубензи, с който са в роднинска връзка, откакто са учили в Landgrove School. Облеклото на херцогинята изглеждаше неуместно. Факт е, че горната част на блузата беше разкопчана и леко отвори дантеленото долни дрехи.

Вземете две

Но както се оказа, този случай не научи херцогинята на нищо. По време на пътешестване до Нова Зеландия предходната година Меган Маркъл беше облечена в тъмносиня рокля. Всичко беше почтено и очарователно, до момента в който всички не видяха бельото под полата.Да, да, както се оказа, роклята блестеше. Странно е, че това не беше видяно.

Чисто нова рокля

Преди херцогинята на Съсекс да има време да слезе по рампата по време на посещаване в островното кралство на Тонго.

На подгъва на алената рокля неизрязаният етикет на марката Автопортрет подло побледня. И макар че помощниците бързо отстраниха този подробност, папараците съумяха да създадат задоволителен брой фотоси.

Африка приканва

Тук, в Тонго, Меган облече рокля на Фигу, която почитателите нарекоха неуместно. С акценти очевидно беше ненужно – дребен флорален принт, цялостни по дължината на подгъва, свободен жанр и колан с помпони.

От остатък от усеща

Всички знаем по какъв начин англичаните обичат тениса – шампионатът в Уимбълдън е същински празник за тях. Преди един от мачовете Меган, явно, не можеше да се оправи с страстите си, което не можеше да не се отрази на имиджа й.

Размерът е дребен

Странно е, само че черните тоалети на херцогинята към този момент не изненадват никого. Но съгласно кралския протокол този цвят се смята за печал. Но на английската премиера на кино лентата „ Кралят на лъвовете “, на който Хари и Меган участваха на 14 юли, очите им бяха ориентирани към кацането на роклята.

Честно казано, заслужава да се каже, че множеството от резултатите на Меган не са приемливи. Нищо чудно, че тя се счита за една от иконите на модерния жанр. И такивагрешки, които по-скоро са изключение от правилото, отписваме от немарливост на стилистите.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР