Ливърпул и Фейенорд постигнаха принципно споразумение за компенсационен пакет за

...
Ливърпул и Фейенорд постигнаха принципно споразумение за компенсационен пакет за
Коментари Харесай

Арне Слот е новият треньор на Ливърпул, Фейенорд ще вземе 9,4 млн. паунда компенсация


Ливърпул и Фейенорд реализираха кардинално съглашение за компенсационен пакет за Арне Слот, с цел да стане правоприемник на Юрген Клоп на " Анфийлд ". Компенсационният пакет е £7,7 милиона плюс £1,7 милиона в добавки, заяви
Слот, който изведе холандския клуб до едвам втората му купа в Ередивизи през този век през предишния сезон, попада в листата с претенденти на Ливърпул от началото на дълъг, непоколебим развой и го оглави, когато приключиха надлежната инспекция на всички основни критерии.
Шаби Алонсо, изключителният претендент за всеки топ клуб, който търси нов управител това лято, се отхвърли от конкуренцията, като остана в Байер Леверкузен.
Треньорът на Спортинг Рубен Аморим беше в късия лист на Ливърпул и макар външния звук към него, клубът постоянно поддържаше, че той не е водещият или желан вид.
Той извърши няколко условия, само че методът му на игра - изключително потреблението на трима откъм гърба - и дълготрайната визия не паснаха на сегашния тим, нито на философията, прилагана във всички възрастови групи в Ливърпул.
Предположенията, че финансови аргументи стоят зад това, че Аморим не е любимец за поста на Анфийлд, бяха избрани като небивалица. Имаше и песимизъм по отношение на аргументите за доста обществената среща на 39-годишния треньор с Уест Хям, като един медиатор допуска, че Аморим се пробва да окаже напън върху Ливърпул, като им демонстрира, че има други благоприятни условия.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР