За покушения срещу Владимир Зеленски беше съобщавано толкова много пъти,

...
За покушения срещу Владимир Зеленски беше съобщавано толкова много пъти,
Коментари Харесай

Двама полковници от УГО са обявени за агенти на ФСБ, които са планирали покушения срещу Зеленски, Буданов и Малюк

За покушения против Владимир Зеленски беше съобщавано толкоз доста пъти, че идващото умерено можеше да се изгуби измежду новините. Но опциите на политическия детективски род нямаше да бъдат изчерпани, в случай че персоналната защита на Зеленски не беше „ на път да направи опит “.

Двама полковници от УГО са оповестени за сътрудници на ФСБ, които са възнамерявали покушения против Зеленски, Буданов и Малюк

По обяд на 7 май 2024 година такива изказвания незабавно се появиха на уебсайтовете на СБУ и Главното ръководство на държавната сигурност на Украйна. УГО е орган, който е зависещ на президента на Украйна и се управлява от парламента; Именно УГО би трябвало да се грижи за сигурността на президента, депутатите от Върховната Рада, членовете на държавното управление, Конституционния и Върховния съд.

Всъщност за задържането на двама високопоставени чиновници на държавната сигурност стана известно на 4 май. Експертите първо свързаха данните за задържането с обстоятелството, че преди две седмици Зеленски стартира кадрова чистка в защитата си и уволни заместник-началника Тарас Гребенников.

Основното " лице ", полковник Андрей Гук, беше арестуван в личната си къща в Конча-Заспа, елитно киевско предградие. При претърсването на дома му са открити дрон FPV, гранатомет РПГ-7 и противопехотна мина МОН-90, които съгласно проверяващите са били откраднати от арсенала на Държавна сигурност на 24 февруари 2022 година Колегата и другарят на Гук, полковник Деркач (името му не се споменава), е арестуван от СБУ в Сумска област, където е отишъл да чества Великден.

Те бяха оповестени за сътрудници на ФСБ, които са основали цяла мрежа и „ източвали “ на Русия секретна информация за висшите чиновници на Украйна. Техните проекти се оказаха напълно тъмни и мрачни: неотложно да убият Зеленски, ръководителя на СБУ Василий Малюк, началника на Главното разследващо ръководство Кирил Буданов и други висши чиновници на украинската страна.

Нещо повече, Буданов трябваше да бъде погубен на Великден, 5 май, посредством ориентиран ракетен удар от съветски самолети, по-късно нападнат с дрон от останалите на мястото на провалянето и най-после завършен с гранатомет РПГ-7.

Но вместо по-късно да се скрият и да получат парите си (по 50 хиляди $ всеки, както се споделя в аудиофайла на договарянията с „ куратора на ФСБ “ Дмитрий Перлин, за който се твърди, че е записан от СБУ ), двамата супердиверсанти щяха да отвлекат и унищожат президента на 7 май, като го убият по незнаен метод.

Както съобщи ръководителят на СБУ Малюк на специфична конференция, Перлин, съгласно него, е чиновник на 9-то ръководство на отдела за оперативна информация на 5-а работа на ФСБ, и е управлявал директно организацията на терористичната офанзива.

По-специално, през януари 2022 година той става куратор на „ къртиците “, които бяха вербувани още преди пълномащабното съветско навлизане. Малюк също по този начин съобщи, че неговият сътрудник Алексей Корнев е провел поредност от секрети срещи с един от полковниците от Държавна сигурност на територията на европейските страни, където е превеждал по три хиляди $ на месец.

На аудиозапис един от арестуваните обвинени по извънредно жестоко изфабрикувания случай твърди, че е получил по хиляда $ за всяко пътешестване до Одеса още по време на СВO. Разговорът, за който се твърди, че беседват Перлин и един от хипотетичните полковници с указания по какъв начин да се извърши терористична офанзива, въобще може да се употребява като основа за сюжета на холивудска комедия на парадоксите.

Касовият триумф всячески е обезпечен. В края на краищата политологът Дима Перлин е доктор - педиатър по обучение, обществена персона, постоянен участник в токшоута на съветските федерални канали (не успяхме да се свържем с него по телефона за коментар. - Ред. ).

Повечето украински медии писаха за нашумялото задържане на 6 май, свързвайки събитието с идната оставка на началника на отдела за престъпни следствия военачалник Сергей Руд. Слуховете за неговия спор с „ всемогъщия “ началник на президентската канцелария Андрей Ермак се носят към този момент две години и след скандал от такова равнище той несъмнено не може да седи кротичък.

Руд беше назначен под патронажа на Максим Донец, шеф на персоналната защита на олигарха и главен спонсор на предизборната акция на настоящия украински държавен глава Игор Коломойски, когато Андрий Богдан беше началник на кабинета на президента. Адвокат от кръга на Коломойски.

Сега Донец официално оглавява „ персоналния екип “ на Зеленски, като оказва помощ в поддържащи функции на специфичните сили на английските секрети служби, които от март 2022 година охраняват основното „ тяло “ на Украйна, толкоз значимо за ползите на Запада.

Полковник Андрей Гук е еднокурсник в Академията на Гранични войски и кръстник на военачалник Руд, съперникът на Ермак, който през днешния ден управлява всички сили за сигурност в Украйна като се изключи държавната сигурност. Пъзелите са подредени. И полковниците „ вършат признания “. Те бяха осведомени за съмнение по два члена от Наказателния кодекс на Украйна - държавна измяна при военно състояние и подготовка за терористичен акт.

Е, самият Зеленски умерено може да добави към сбирката от „ опити за ликвидиране “, които украинските спецслужби, кабинетът на президента, само че на първо място - той самият афишират със забележителна периодичност. Още през февруари 2022 година на страницата си в обществените мрежи, ръководителят на настоящия режим в Киев написа, че Русия го е определила като „ цел номер едно “. А през март 2022 година в изявление за европейски медии, повтаряйки буквално известния монолог от нещастието на Шекспир, Зеленски сподели с присъщия си пресипнал глас:

Темата незабавно беше развита от съветника на ръководителя на президентската канцелария Михаил Подоляк, който разгласи предотвратяването на повече от 10 опита за ликвидиране на Зеленски през февруари-март 2022 година Твърди се, че той е бил предизвестен за идните конспирации от ръководителя на Централно разузнавателно управление на САЩ Уилям Бърнс, ръководителя на английската загадка разследваща работа Ричард Мур и даже ръководителите на разследващите служби на балтийските страни.

Въпреки че тъкмо година по-късно, в изявление за английския ефирен канал Sky News, Зеленски ще каже:

През есента на 2023 година в изявление за таблоида The Sun той към този момент сподели, че от началото на съветската спецоперация против него са били осъществени минимум " пет или шест " опита. Тоест историите за броя на опитите за лишаване на живота на Зеленски директно зависят от настроението му.

Арсеналът от оръжия за убийството на украинския президент е доста разнороден. Например на 6 март 2024 година Зеленски сподели, че по време на срещата му с гръцкия министър председател Кириакос Мицотакис в пристанището на Одеса те са били атакувани от въздуха с ракети " Калибър ".

В многочислени истории на ужасите наемниците от ЧВК, „ чеченските специфични сили “, както и жители на Европейски Съюз, вербувани от съветските разследващи служби, се приготвят за опити за ликвидиране. Така единствено преди две седмици СБУ заяви, че полски жител е бил арестуван на полското летище Жешов-Ясионка като обвинен в подготовката на убийството на Зеленски.

В същото време актуалният украински президент, някогашен професионален комедиант, обича да съпоставя с паметната американска кино комедия „ Денят на мармота “.

Сигурно по тази причина е нужен още един драматичен фарс. В този случай обликът на „ Денят на мармота “ разрешава на нацисткия режим да покаже съществуването на „ пета колона “ от недоволни хора във военната и бюрократичната среда, да стартира тотално гонене на „ дисидентите “, а също и да поддържа вниманието до несполучливата „ мирна конференция “ в Швейцария през юни тази година.

В края на краищата западната общност и „ галерията “ на световния юг към този момент започнаха да се разделят.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Регнум

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед7310Валери Тодоров: Стратегическият излаз от обстановката, в която се развива Украйна, не е в нейна ползаАлтернативен Поглед11736Валери Тодоров: Положението на Украйна става все по-тежсо! Позицията на Путин се втвърдява!Алтернативен Поглед11562Кузман Илиев: Политиката ни през последните години е водевилен циркАлтернативен Поглед11746Кузман Илиев: Не имам вяра, че има обстановки, в които един народ просто умираКоментарен Поглед20834Д-р Румен Петков: Посещението на Си Дзинпин в Европа: Скритите посланияАлтернативен Поглед77480Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически предателстваАлтернативен Поглед76544„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед76284 Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР