Българската актриса Мария Бакалова ще участва в съвместен проект със

...
Българската актриса Мария Бакалова ще участва в съвместен проект със
Коментари Харесай

Мария Бакалова ще участва във филм с Райън Рейнълдс и Кенет Брана

Българската актриса Мария Бакалова ще взе участие в взаимен план със звездите Райън Рейнолдс и Кенет Брана.

Mayday е продукция на Apple и Skydance Media, а режисьори са Джонатан Голдстийн и Джон Франсис Дейли.

Сюжетът на кино лентата към момента се пази в загадка, като е известно единствено, че той е авантюристичен. В него ще вземат участие още полякът Марчин Дорочински и Кларк Джонсън.

Името на Мария Бакалова в imdb е посочено директно след тези на Райън Рейнълдс и Кенет Брана.

Самата Бакалова показа новината в профила си във Фейсбук с думите, че " не би могла да е по- щастлива от това да е паралелно с тези невероятни актьори ".

Звездата на 28-годишната Мария Бакалова изгря в Холивуд с продължението на " Борат ", а по-късно тя получи и основна роля в “Bodies Bodies Bodies ”. Бакалова взе участие и в " Guardians of the Galaxy Vol.3 " (Пазителите на Галактиката, част 3) на Marvel, в който тя озвучава руското куче Космо.

След дни Бакалова ще премине и по аления килим на фестивала в Кан за ролята си на младата Ивана Тръмп в " The Apprentice " (Стажантът).

Филмът е дело на режисьора Али Аббаси, като в продукцията ще вземат участие и други звездни имена - Себастиан Стан е в ролята на Доналд Тръмп, а артистът от сериала " Наследници " (Succession) Джеръми Стронг се преобразява в Рой Кон - юрист и непосредствен консултант на Тръмп при започване на неговата кариера.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР