Победителят от втория сезон на Мюзик Айдъл Тома Здравков стана

...
Победителят от втория сезон на Мюзик Айдъл Тома Здравков стана
Коментари Харесай

Честито! Рокаджията Тома стана баща за втори път

Победителят от втория сезон на " Мюзик Айдъл " Тома Здравков стана татко за повторно , похвали се той в обществените мрежи, видя HotArena.

" Константин Тома Здравков се появи на бял свят тъкмо в 9:35 часа тази заран! Благодаря на смелата му майка Виктория Здравкова, на лекар Майсторов, на целия прелестен и грижлив екип на МБАЛ Вита! Приключението на семейство Здравкови става все по-интересно! Приятели, родственици, благи хора, ликувайте! ", написа в профила си рокаджията. 

Колегата му от първия сезон на " Мюзик Айдъл " Теодор Койчинов беше измежду първите, които му честитиха. Музикалният директор  на настоящия сезон на " Гласът на България " Борислав Бояджиев също се включи в поздравите. 

Константин е втората наслада в фамилията на Тома и Виктория. На 13 декември 2017 година двамата станаха родители за първи път. Булката на артиста го подари с дъщеричка, която нарекоха Алиса. Тя се роди тъкмо 40 дни, откакто музикантът стана чичо на племенницата си. Тома и Вики се ожениха през 2016 година, а се срещнали година по-рано на негово присъединяване, написа Телеграф. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР