По време на тематичното си събитие Nissan Futures 3.0 в Осло,

...
По време на тематичното си събитие Nissan
Futures 3.0 в Осло,
Коментари Харесай

Новият LEAF на Nissan с премиера и в Европа. Стартира със специална серия

По време на тематичното си събитие Nissan Futures 3.0 в Осло, Норвегия, Nissan сложи на пазарното лансиране на напълно новото поколение на първия в света масов достъпен електрически автомобил LEAF.

“Новият Nissan LEAF е най-високо технологичният и наличен 100% електрически автомобил на планетата ”, коментира Филип Сайлард, старши вицепрезидент на подразделението Продажби и Маркетинг на Nissan Europe. “Това е автомобил, който ще ви накара да се чувствате по-уверени, по-въодушевени и по-свързани в сравнение с всеки различен масов електромобил в историята. Той просто е удивителен ”.

С напълно нов дизайн и технологии, в това число и неповторимата за индустрията система за ускоряване/намаляване с един педал e-Pedal, новият LEAF идва с повишен до 378 километра свободен пробег, мощ на задвижване от 110 кВт (150 конски сили) и 320 Нм, както и опция за бърз заряд на до 80% за единствено 40 минути.

За да означи европейската премиера на новия LEAF в ЕВропа, през днешния ден Nissan стартира продажбите на специфична пилотна серия Nissan LEAF 2.ZERO, представителите на която ще бъдат и първите на континента, които ще бъдат оборудвани със системата за автономно ръководство
ProPILOT

Успоредно с анонсирането на новия LEAF в ЕВропа, електрическият автомобил получи и първата си цена, като на територията на Великобритания базовата му такава е определена на 26 490 лири.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР