Подобно на всяка друга индустрия, конкуренцията в автомобилната индустрия е

...
Подобно на всяка друга индустрия, конкуренцията в автомобилната индустрия е
Коментари Харесай

Шефът на NIO си купи електромобил от конкуренцията

Подобно на всяка друга промишленост, конкуренцията в автомобилната промишленост е обичайно мощна и извънредно рядко ставаме очевидци на позитивни или даже другарски връзки сред изпълнителни шефове или екипи.

Представете си по какъв начин Стефан Винкелман (изпълнителен шеф на Lamborghini) хваща влака и отива при Джон Елкан, с цел да си вземе новото Ferrari. Никакъв късмет нали?

В Китай обстановката, най-малко " на хартия ", е още по-сериозна, изключително в бранша на производителите на напълно електрически коли. Или пък не тъкмо...

В края на предходната седмица, производителят на електрически автомобили XPeng разгласи, че създателят и изпълнителен шеф на NIO- Уилям Ли, е получил първата си нова кола за последните осем години, и че тя е била представител на флагманския модел X9 на XPeng.

Интересен миг в събитието по предаването на флагманския електрически многофункционален (MPV) модел е този, че ключовете на колата са били връчени на Уилям Ли от Хи Ксиаопенг- ръководител и изпълнителен шеф на XPeng. Поне от фотосите, можем да съдим, че и двамата са показали другарски връзки, макар че са в огромна степен съперници, когато става въпрос по брой продажби на своите компании.

може да бъде изпълнен с интериорна настройка с до 7 седалки, като идва със система за ръководство и на задните колела и адаптивно въздушно окачване, което разрешава регулирането на отстоянието на автомобила от пътя с до 90 мм.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР