Opel празнува - mроизводството на автомобили започва в Рюселсхайм точно

...
Opel празнува - mроизводството на автомобили започва в Рюселсхайм точно
Коментари Харесай

Opel ще празнува своя 125-ти рожден ден - видео

Opel чества - mроизводството на коли стартира в Рюселсхайм тъкмо преди 125 години. Започва с патентованата система за моторни транспортни средства Lutzmann през 1899 година и през днешния ден се е трансформирала в изцяло електрифицирана гама от дребния Rocks Electric до огромния електрически превозвач Movano Electric.

Под мотото „ вечно напред от 1899 година “, Opel желае да отпразнува уместно рождения си ден на 8 юни 2024 година в Рюселсхайм.

„ На този ден всички гости ще изпитат от първа ръка по какъв начин Opel интензивно оформя смяната в автомобилната промишленост “, - споделя шефът на Opel Флориан Хютъл и незабавно дава прогноза - „ 125 години след първия ни автомобил, ние предлагаме най-малко един чисто електрически модел във всяка серия. В нашите фабрики в Германия ние произвеждаме на най-съвременни платформи, създадохме магазини за акумулатори и непрестанно понижаваме нашите излъчвания – за да бъдем изцяло безпристрастен във връзка с CO2 производител до 2038 година "



На 8 юни централата на Opel ще бъде отворена за гости за една събота. В допълнение към гала с лектори от Stellantis, доста зони ще отворят вратите си извънредно за фестивала на Opel. В дизайн отдела ще бъдат изложени негови изследвания, определящи трендовете, с цел да отпразнуват своята 60-та годишнина. Фабриката с горделивост ще показва продукцията на Astra. В допълнение, изцяло новоразработените Opel Frontera и Opel Grandland ще честват своите обществени министър председатели.

В постройка N50 завладяваща изскачаща галерия ще потопи мобилните стадии в светове на светлина. А на паркинга зад “Adam Opel Haus ” колите от първата в света електрическа рали купа от една марка, Opel Corsa Rally Electric, ще вършат своите обиколки. Ограничен брой почитатели на моторните спортове ще могат да се записват за каране.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР