По време на тазгодишното издание на Super Bowl софтуерната компания

...
По време на тазгодишното издание на Super Bowl софтуерната компания
Коментари Харесай

Матю Макконъхи с призив за устойчив бизнес в новта реклама на Salesforce

По време на тазгодишното издание на Super Bowl софтуерната компания Salesforce показа платформата за резистентност #TeamEarth с бранд сътрудник Матю Макконъхи, призовавайки бизнес водачите да работят в помощ на Земята, вместо за Марс или метавселената.

Сега компанията още веднъж си партнира с носителя на Оскар в „ Походът “ (The March) - нов 60-секунден спот, който предизвиква бизнес водачите да дадат приоритет на устойчивостта.

„ В клипа “Нова граница “ (New Frontier) напомнихме на света, че планетата Земя към момента е нашият офис “, разяснява звездата, „ а в този момент с „ Походът “ предлагаме държание, учредено на стойност, което бизнесът може да приложи на процедура “.

Рекламата стартира с Макконъхи, гледащ мрачни вести за световната климатична рецесия по малкия екран в социална пералня, след което събира хората и ги повежда на марш по улицата. Докато звездата насочва апелите си, тълпата към него нараства. В нея се включват ръководители, строителни служащи, деца и даже цялостен баскетболен тим, който приключва изреченията му, до момента в който той зове за подкрепяне на общностите в потребност, приоритизиране на опазването на околната среда и основаване на равни благоприятни условия.

Рекламата в нито един миг не се концентрира върху това, което прави Salesforce като бизнес. Вместо това клипът напълно подчертава върху цялостното обръщение за резистентност.

„ Походът “ приказва за концепцията, че живеем във времена, в които опазването на ресурсите е от значително значение за същинския дълготраен прогрес, а прехраната ни е наша работа. Посланието на спота ни припомня, че би трябвало да преосмислим това, което считаме за скъпи вложения – без значение дали става дума за планетата, опциите, които нашите деца ще имат, или методите, по които се отнасяме един към различен всекидневно “, изяснява Макконъхи.

Присъединете се към отбор „ Земя “

Клипът насочва феновете към Team Earth Now, нов уеб страница на акцията, който започва в сряда и дава опция за присъединение към общността в LinkedIn. Там потребителите могат да видят Земята, показана като компания, която се хвали с екипа си от 8 милиарда души и която подчертава върху основни артикули като водата и така нататък

Salesforce преди този момент е употребила платформата #TeamEarth, с цел да популяризира задачите си за приобщаване и понижаване на излъчвания. Компанията също по този начин дава запаси на други бизнеси, които желаят да се борят с несъзнателни пристрастия, да финансират бизнесмени, фокусирани върху битката с изменението на климата, или да изградят свои лични проекти за деяние в региона на климата.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР