Собственик на магазин твърди, че повишаването на таксите за паркиране

...
Собственик на магазин твърди, че повишаването на таксите за паркиране
Коментари Харесай

Опустошен собственик на магазин в Обединеното кралство казва, че повишаването на общинските такси за паркиране е довело до „най-лошите дни в годината“

Собственик на магазин твърди, че повишението на таксите за паркиране в центъра на града значи, че той е претърпял „ фрапантен спад в търговията “.

Пол Елис, който ръководи Lost Property Coffee Shop and Kitchen на улица Byram в Хъдърсфийлд, разкри, че неотдавнашното нарастване на таксите за паркиране е довело до едни от най-лошите търговски дни в годината.

Таксите за паркиране се покачиха от £2 за 90 минути до £3,30 за същата дълготрайност. За да прибавим към неволите, няколко машини за билети не работят, което кара хората да употребяват приложение вместо това. Това се оказа проблематично за доста от по-възрастните клиенти на господин Елис, които се борят с технологията.

„ Имахме разнообразни клиенти, които се оплакваха, че е скъпо, дали храната ще бъде дълга, тъй като не желаят да заплащат повече от 45 минути за паркиране “, сподели Пол. „ Току-що забелязахме в действителност много фрапантен спад в търговията през последните няколко седмици. Освен това мисля, че фактът, че паркоматите,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР