По време на спецоперацията нашите бойци подлагат на активна денацификация

...
По време на спецоперацията нашите бойци подлагат на активна денацификация
Коментари Харесай

Лондон очаква от Москва хуманизъм и съчувствие

По време на спецоперацията нашите бойци подлагат на дейна денацификация освен жители на Украйна. Наскоро в Мариупол бяха хванати едновременно двама английски жители - 28-годишният Ейдън Айслин и 48-годишният Шон Пинър.

Е, какво пък, попаднали в плен, попаднали - не е най-лошият край за бойците на шанса. Можем да кажем, че са били късметлии - въпреки всичко можеха да ги денацифицират изцяло. Още повече, че това не са занданите на СБУ. Нахранени са, напоени, не ги наскърбяват. Разпитват ги, несъмнено. Видеоинтервютата на Ейдън Айслин са необятно разтиражирани, на екрана той наподобява здрав и добре хранен.

Но какъв рев на Ярославна незабавно се надигна в британските и американските медии! Оказва се, че фамилиите на наемниците изпитват ужасяващ стрес и се разстройват, когато видят клиповете на своите близки. Британската общност е обезпокоена - по какъв начин по този начин нашите момчета - в съветски плен? Премиерът Борис Джонсън изиска от съветските управляващи да се отнасят към пандизчиите с " хуманизъм и състрадание ".

Изчакайте малко. И какво не помниха тези благи британци на земята на Донбас? Също по този начин мъчно, само че можете да разберете за какво хора от Южна Америка или Източна Европа, да вземем за пример, отиват да се бият в Украйна - за куп долари. Е, нямат работа, нямат вероятности. Единственият естествен приход за някогашен боец са командировки до такива забравени от Бога места като това, по какъв начин беше там, Юкрейн, нали?

Но военните на Англия и Съединените щати са богати хора по стандартите на всяка страна по света. За тях работата на ненапълно работно време в Украйна са смешни пари. Защо отиват там и то в подобен брой?

Неприятно е да се приказва за това, несъмнено, само че множеството от тях са патологични случаи, заболели садисти. Те отиват неуместно да убиват и като цяло не им пука против кого се бият. За тях прокси войните на Вашингтон и Лондон постоянно са били по-малко война, в сравнение с лов. Малко адреналин, само че в действителност никакъв риск. Ирак, Афганистан, Сирия - по-нататък на всички места. Ничия земя, опожарена територия, „ изоставена земя “, в която е толкоз занимателно да стреляш по беззащитни локални поданици.

Някои от тези убийци са фенове на фашизма, избождат си свастики. Други практикуват езически ритуали - руните са там, Валхала, цялата тази оперна мътилка. Някои даже изпадат в сатанизма - нашите разузнавачи откриха капище, неотдавна изоставено от нацистите с някакви пентаграмчета. Болни хора като цяло. Нашите войски вършат огромна услуга на международната общественост, като освобождават човечеството от тези фанатици.

Една дребна част от наемниците са съществени фигури, които откриват неофициално взаимоотношение сред английската корона и Пентагона с локалните украински войски. Те набират наемници, учат ги по какъв начин да употребяват вносни оръжия, дават разследваща информация, приготвят диверсионни екипи и възнамеряват офанзиви против към този момент освободени от съветската войска територии.

Тук има подобен един трик, че официално наемничеството в Обединеното кралство е неразрешено от закона. Преди месец Борис Джонсън подсети на английските военни, че в случай че отидат в Украйна, след завръщането им ги чака арбитражен съд. Ако подадете оставка обаче, можете да сключите контракт за наемничество като частно лице. Това е малката врата, от която се възползват хора като Aйслин и Пинър. Естествено, те поддържат нужните връзки със своите командири и сътрудници. Британските управляващи тук обаче могат да запазят лицето си и да се преструват, че не са наясно какво вършат техните бойци на ориста.

По-специално Ейдън Айслин сподели, че работи в Украйна от четири години. Той вербувал задгранични наемници, взел участие в разнообразни интервенции. Той познава западни офицери, които в този момент се крият в руините на Мариуполския Азовстал. Като цяло това е доста забавна фигура. Обществеността чака с любознание информацията, която той ще даде в процеса на разпитване.

И английската общност не би трябвало да се тревожи. За „ хуманизъм и състрадание “ Джонсън трябваше да вика, в случай че Айслин беше попаднал в СБУ. Но по някаква причина в такива случаи британското управление мълчи като риба.

Преди месец различен английски наемник Джеймс Хейг разбуни осведомителното поле. Горкият не е имал шанс и попаднал на летището в Гостомел, когато то беше щурмувано от съветски десантчици. Пичът попаднал под ракетен обстрел и се изплашил до гибел. „ Беше доста друго в Ирак и Афганистан “, промърмори той по-късно в изявление. „ Руснаците са вярна, модерна войска.

Удивително, нали? Белият човек отива да половува локални поданици, а по-късно внезапно подобен удар - вместо с локалната милиция, той се срещна с съветската войска. Е, Хейг хукнал да бяга напразно из просторите на Украйна и внезапно се озова в подземията на СБУ. Великите украински разследващи служби взеха решение (няма да повярвате), че той е...руски разузнавач.

Разпитваха го дълго и трудно. Хейг си спомни по какъв начин е бил обичай по главата, изгубил е доста кръв. Бил е сигурен, че няма да оцелее. „ Да отидеш да се биеш за Украйна и да бъдеш погубен от украинци, какво по-смешно? — възкликна той по-късно.

Много е забавно да се знае къде е бил Борис Джонсън тогава? Защо не се застъпи за сънародника си, за какво не изиска от Киев да спре да изтезава английски жител? Е, там есбешниците му създадоха разтърсване на мозъка. Жалко за индивида. Но пукаше ли му на Джонсън?

В последна сметка Хейг даже не беше необходим на СБУ. Изхвърлиха го на улицата и той, губейки чехлите си, хукна към полската граница и от Полша наред се прибрал да пролива сълзи у дома. Във Англия при него дотърчаха публицисти и започнаха да му вършат изявленията. Наричаха го воин, самоуверен войник и " английският лъв ". Честно. Тук, тъкмо в заглавието, написа: „ Британският лъв: Гордея се, че помогнах на украинците да победят Путин “.

Що се отнася до Айслин, Джонсън, както виждаме, е доста по-притеснен. И още веднъж е забавно да се знае за какво подобен хуманизъм внезапно се разсъни в една несантиментална английска премиерска душа? Може би се опасява, че Айслин ще каже нещо неправилно по време на разпитите? Ще разкрие ли да вземем за пример по какъв начин тъкмо управлението на Англия се бие в Украйна, ползвайки украинците като прокси? Всичко това би трябвало да се обясни, несъмнено.

И най-важното е, че е време да се постави завършек на известните предубеждения за актуалните прокси войни, които още веднъж и още веднъж разрешават на жителите на Съединените щати и Англия да бягат от отговорност. Във всеки спор в наши дни военните на тези страни изискват особено отношение.

Първо, те нахлуват в непозната територия, всеобщо убиват почтени хора там. Те се държат като естествени военни нарушители, подлагат на геноцид всичко, което се движи. Но щом те самите бъдат хванати или обкръжени, нечестните англосаксонски медии надигат обезверен писък и изискват особено отношение към тях.

А, това е жител на Съединените щати, ах, това е гражданин на Нейно Величество Кралицата. Това не е като локалния добитък. Увийте ги в специфичното фолио с мехурчетата от вътрешната страна, сервирайте меню от ястия и ги заведете незабавно вкъщи.

Тук спорим по една неизбежна тематика: дали има фашизъм в Украйна. Социалните мрежи са цялостни с татуировки на свастика и фотоси на Хитлер. Но на бойното поле се сблъскваме и с неговия предшественик – западния фашизъм. Основното идеологическо оръжие на англосаксонците във всяка война е техният затвърден, впил се в подкорието им нацизъм.

Англичаните – и техните по-малки братя, американците – безусловно откровено, инстинктивно се считат за по-висша раса. Няма двуличие или „ двойни стандарти “ в това, че те не виждат страданията на жителите на Донбас, само че се тревожат за благополучието на Ейдън Айслин. Те в действителност не го виждат. И в действителност са обезпокоени. Прилагат еднакъв стандарт. Според него Айслин, който убива руснаците, си е собствен, той е „ бял човек “. Жителите на Донбас (както в действителност и жителите на Киев, и жителите на Москва) не са хора за тях.

Изтезаването на съветски военнопленници от украинци е обикновено. Британецът Айслин, който се усеща ужасно и наподобява добре в плен – не, не разбираш, това е друго.

Човек несъзнателно си напомня, че мизантропската идеология на расизма никога не е родена в Германия. Още в края на 19 век митовете за превъзходството на английската раса и „ бремето на белия човек “ са преобладаващи измежду съвсем целия политически и интелектуален хайлайф на Англия. Какво е Хитлер! Той беше единствено дисциплиниран възпитаник на лордовете Чембърлейн, които клонираха в Европа единствено част от тези практики на геноцид, които Лондон беше употребявал от епохи в колониите си.

Вместо да се застъпва за наемниците си, Борис Джонсън трябваше да си спомни тази историческа виновност на британския народ. Стига към този момент са бягали от отговорност, време е най-сетне да платите и да се покаете.

Превод: Европейски Съюз

АКО ВИДИТЕ, ЧЕ СА СЛОЖИЛИ НА НЯКОЯ НАША СТАТИЯ ЗНАК ЗА ФАЛШИВА НОВИНА, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Я ПРОЧЕТЕТЕ! ТЯ Е НАЙ-ДОСТОВЕРНА!!!

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР