По време на международния автомобилен салон в Пекин Honda представи новата

...
По време на международния автомобилен
салон в Пекин Honda представи новата
Коментари Харесай

СВЕТОВНА ПРЕМИЕРА ЗА HONDA SUV E:CONCEPT НА САЛОНА В ПЕКИН

По време на интернационалния автомобилен салон в Пекин Honda показа новата си концептуална разработка SUV e:concept. Тя дава насока за предстоящ сериен модел, който ще е първият електромобил на марката за китайския пазар.

Другата оригиналност на щанда на Honda е CR-V PHEV с плъгинхибридна система, както и следващото потомство на широкообхватна ADAS (от Advanced driver-assistive systems) система. Зад познатото за всички притежатели на автомобил Honda редуциране се крие набор от съвременни технологии за сигурност и асистенти, подпомагащи водача. Компанията възнамерява да започне демонстрационни проби на системата в Китай до края на тази година.

CR-V PHEV
Honda CR-V PHEV
С всички тези концептуални разработки на технологии от бъдещето Honda самоуверено заявява намерението си да форсира осъществяването на глобалния си проект 2030 Vision, с който да допринесе за основаването на общественост с нулеви въглеродни излъчвания и без катастрофи.

Honda SUV e:concept
Honda SUV e:concept e поръчка за всеобщо произвеждан електрически автомобил, който освен енергийна успеваемост предлага свеж дизайн и занимания. С него купувачите ще получат необятен набор от асистенти от системата ADAS, сигурност от следващо поколение с Honda SENSING и подобрено разпознаване и предугаждане на опасни ситуации, както и система за свързаност Honda CONNECT от нова генерация, включително асистент с интерфейс с изкуствен интелект.

CR-V PHEV
CR-V PHEV ще стане първият плъгин хибрид на Honda в Китай. Предвижда се продажбите да започнат през януари 2021 година Задвижващата система на този модел е създадена на базата на двумоторната компановка на SPORT HYBRID i-MMD, с усъвършенствания по повод на енергийната успеваемост на батерията и конвъртора. С ниските равнища на звук и отличните си индикатори при всекидневно шофиране на автомобил, оборудван с нея, се основава чувството за ръководство на електромобил.

Широкообхватна ADAS система
Широкообхватната система ADAS е от ново поколение и още по-съвършена форма на Honda SENSING. Тя се отличава с подобрени възможности за различаване и прогнозиране на спешни обстановки и още по-бърза реакция от страна на автомобила за предотвратяването им. Това е възможно благодарение на разширение на обзора на предната камера и използването на радар с 360-градусов обсег. Системата ще е способна да подкрепя безопасното шофиране по един пълностоен метод при сложни обстановки на разнообразни пътища.

*Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР