По време на живото предаване на VIP Brother снощи, почетните

...
По време на живото предаване на VIP Brother снощи, почетните
Коментари Харесай

Остри реакции след изненадващите номинации нажежават атмосферата в Къщата

По време на живото предаване на VIP Brother нощес, почетните членове на „ Ордена на сърцето “ Тото, Александра, Енджи и Дани Златков показаха Сашка Васева и Мария за номинирани тази седмица. Това, което четиримата не подозираха беше, че останалите Съквартиранти гледат номинациите им и причините за тях. В дейли епизода довечера ще забележим реакциите на двете поп-фолк изпълнителки след завръщането в Къщата на двойките сродни души.

Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева посрещнаха 16 Съквартиранти (СНИМКИ)

Докато Сашка се пробва да провокира спор за отношението към по-слабите и беззащитните, Мария ще поведе същинска война против Александра. Чаровното миньонче намерено ще съобщи, че е желала да бъде другар с всички в Къщата, само че в този момент всеки ще получи отношението, което самичък е заслужил. Как красивата Алекс ще отвърне на нападките на Мария, ще разберем довечера в 21:00 часа по NOVA.

Изненадващи номинации, шокиращи разкрития и първа седмична задача във VIP Brother

Александра ще се окаже в центъра и на други взаимоотношения в Къщата, само че този път любовни. Съквартирантите са все по-отдадени на концепцията да съберат някогашната двойка Петканов и Богданска, само че до момента в който двамата леко и колебливо стопяват ледовете след трагичната си разлъка, сред тях ще се появи и трети човек. След задачата „ Сродни души “, Мегз става все по-близка с Даниел, а довечера ще забележим по какъв начин двамата все по-открито стартират да флиртуват един с различен. Известната дизайнерка ще признае на Big Brother, че доста желае да се влюби и да изживее луда и изпепеляваща обич, тъй като досега целият ѝ фокус е бил върху кариерата. Дали обаче Мегз има поради тъкмо Петканов и ще си разрешили да задълбае в благосклонностите си към него, следва да разберем.
 Дани и Мегз
След живото предаване нощес станаха ясни и всички номинирани Съквартиранти, които ще се борят за оставането си в Къщата в понеделник. Това са хип-хоп изпълнителките Алекс и Влади, поради неуспеха на тайната им задача, и поп-фолк певиците Мария и Сашка Васева, а коя от тях ще се раздели със звездната компания в понеделник, ще дефинират феновете на NOVA.
 Мария и Александра
Повече вести ще откриете на уеб страницата на NOVA и на формалната страница на VIP Brother във Фейсбук . Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY , a най-интересните моменти да следите във VBOX7 . Всички детайлности за Съквартирантите и най- настоящите вести за шоуто може да следите и на уеб страницата на VIP Brother 2017 . По тематиката Четирима VIP Съквартиранти са номинирани за изпъждане от Къщата
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР