По традиция българските звезди използват зимните месеци, когато нямат твърде

...
По традиция българските звезди използват зимните месеци, когато нямат твърде
Коментари Харесай

БГ звездите топлят прелести на юг

По традиция българските звезди употребяват зимните месеци, когато нямат прекалено много задължения, с цел да „ отлетят “ някъде на юг. По още по-древна традиция – по този начин зареждат акумулатори за родните курорти, където пък нормално прекарват лятото в лежерен работен режим.

Както нормално дребната островна страна - Малдиви, е желана. И с съображение. Според прогнозите на учените до края на века ще изчезнат над 1000 острова. Както и да го погледнем, и от световна хроника, и от позицията на Грета Тунберг, в този момент му е времето за Малдиви. Така считат и Николета Лозанова, Златка Райкова и Благой Георгиев, които прекарват времето си там. За разлика от „ влюбените гълъбчета “ Лозанова е без Ники Михайлов, само че с щерка си Никол. Футболистът нямаше по какъв начин да придружи обичаната си поради подготвителния лагер на „ Левски “ в Турция. Но сигурно ще имат най-малко още една опция да се насладят на романтика и лазурни води. Докато ни засипят с фрагменти от общата почивка, Николета не ни оставя да скучаем, като пуска изкусителни свои фотоси.

Райкова и Георгиев също не изостават и предават непосредствено като малдивска осведомителна организация. Така научаваме, че са в петзвезден комплекс и се любуват на разкош и всякакво угощение за сетивата. Видимо и на почивка от деца. Двамата са без наследниците си. Малко преди тях друга влюбена двойка избра Малдивите и прекара там съвсем месец в безвремие и премеждие – Антония Батинкова и брачният партньор й, само че дружно със сина им Бест Батинков. И от тяхната почивка получавахме цялостна сводка, само че едно съмнение остана некоментирано от някогашната „ Мис България 2009 “ - бременна ли е Антония, или просто се е наслаждавала на гурме кухнята? На съвсем всички фрагменти от ваканцията си Батинкова е положила ръце на корема си. Този факт несъмнено разсъни подозрения. Засега тя не е коментирала вероятната вест.

Друга Мис – Ивайла Бакалова, избра да не предизвика ненужно и даже не назова островната локация, на която показва съвършени форми и въодушевление.

След миналата тежка за нея година тази най-малко стартира релаксиращо.

Още една малдивска сирена „ изплува “ преди дни – някогашната гимнастичка Симона Пейчева. Не е известно с кого споделя почивката си. Говори се, че международната шампионка още веднъж е с бивше свое гадже, известно като Данчо Земеделеца, откакто се разделиха с Ненчо Балабанов предходната година.

Една от най-красивите дами в шоубизнеса ни - Диляна Попова, избра Мексико, с цел да си почине от драмите в живота си. Една от тях, разумно касае още веднъж Асен Блатечки. Както преди дни „ Телеграф “ писа, артистът си потегли от премиерата на „ Южен вятър “ с атрактивна русокоска. А това скоростно породи клюки за поредна любовна драма сред Блатечки и Диляна. Засега не излиза наяве какво тъкмо се случва, като се изключи че Попова е в Мексико с една от най-хубавите си приятелки Яна Грудева. Двете хубавици са в мъжка компания, само че нито един от господата няма нищо повече от дружеска връзка с тях. Диляна е измежду първопроходките в екзотичните пътешествия на звездите. Досега не е пропуснала нито една опция да стегне куфарите за някоя далечна страна през зимата.

Като споменахме красиви дами, без непотребни обработки, няма по какъв начин да не отбележим Алекс Енева. Зашеметяващата половинка на Бебо Халваджиян се любува на дейна отмора в Шри Ланка преди началото на шоуто „ Като две капки вода “. Бившата адреналинка пори вълните на океана и показва с изключение на извънредно добре поддържано тяло и съвършена спортна форма. Преди да се отдаде на обичания си сърф в тропическата страна, Алекс, двете деца и Бебо бяха на отмора в Париж. Още една двойка се радва на диви плажове и палми – продуцентът Андрей Арнаудов и брачната половинка му Емануела.

Двамата не прецизират къде се намират, само че пък обявиха друго: „ Когато сме свободни от работа, прекарваме доста време тримата с Васко. Но обичаме постоянно да сме и сами, всеки със своите другари. А два пъти в годината наложително, в случай че можем да се организираме, оставаме единствено двамата и си изкарваме постоянно ужасно. Сега е тъкмо този миг! “, написа той във Фейсбук.

Гери - Никол, несъмнено, не може да бъде вкарана в какъвто и да е шаблон, даже когато става въпрос за отмора. И вместо да се окаже все едно на Слънчев бряг с още няколко посестрими по популярност, тя избра да сипе съблазън в Пунта Кана, където е единствената българска звезда. Поне единствено за нея е известно да пече „ яката дупара “ в Доминиканската република в този интервал, написа

Певицата може да си разреши дълга и безметежна почивка и тъкмо това прави. И също така предизвика със фотосите си както постоянно. Докато някои й се радват, други означават, че в съвършените й форми проличава прекалено много фотошоп. Но като имаме поради по какъв начин русата упоритост не може да битува, без да сътвори нова провокация, сигурно работи по нов план и евентуално клипът ще бъде сниман точно в тропическата страна. Очакваме продължение.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР