Обикновено се надяваш слънцето да грее, когато си поканил 8

...
Обикновено се надяваш слънцето да грее, когато си поканил 8
Коментари Харесай

Когато Кейт я няма - принц Уилям с неочаквана подкрепа в Бъкингамския дворец

" Обикновено се надяваш слънцето да грее, когато си поканил 8 хиляди индивида на чай на моравата ти ", разяснява Елизабет Втора през 2019 година Тя приказва за обичайните култивиран празненства, проведени в двора на Бъкингамския замък напролет и лятото.
 Коренната смяна на принц Уилям след диагнозите на Кейт Мидълтън и крал Чарлз
Коренната смяна на принц Уилям след диагнозите на Кейт Мидълтън и крал Чарлз

Как минава през сложния интервал

Първото такова за годината на принц Уилям обаче не беше ощастливено със слънце. Дъждът не спря по време на блестящото събитие, като принуди хилядите поканени, както и самите кралски особи да носят чадъри през цялото празненство.

Това обаче не помрачи положителното въодушевление, което демонстрираше принц Уилям макар отсъствието на брачната половинка си Кейт Мидълтън. Облечен в костюм с фрак и цилиндър, той се опитваше да поздрави и беседва с допустимо най-вече хора.
 Снимка 666127

Той обаче не остана самичък в това начинание - огромна част от братовчедите му също бяха на градинското празненство, с цел да поддържат принца.
 Снимка 666128

Дъщерите на принц Андрю и Сара Фъргюсън - принцесите Беатрис и Йожени, както и децата на принцеса Ан - Зара Тиндал и Питър Филипс, бяха измежду присъстващите.
 Снимка 666130

Това нямаше по какъв начин да не направи усещане, тъй като нито един от изброените не е от работещите кралски особи. Това обаче не попречи като същинско семейство да поддържат родственик, когато е в сложна обстановка, пишат People.
 Снимка 666129

Преди малко повече от седмица - на 15 май, крал Чарлз и брачната половинка му Камила проведоха първото празненство в градината на Бъкингамския замък за годината. Тогава то съответства с визитата на принц Хари в Лондон, само че кралят и синът му по този начин и не се видяха.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР