По разпореждане на Върховната административна прокуратура Министерството на регионалното развитие

...
По разпореждане на Върховната административна прокуратура Министерството на регионалното развитие
Коментари Харесай

ВАП разпореди спешна проверка на знаците и маркировката на магистрали и пътища в страната

По предписание на Върховната административна прокуратура Министерството на районното развиване и благоустройството и Държавната организация „ Безопасност на придвижването по пътищата “ стартират незабавна инспекция на знаците, маркировката и пътните такъми на автомагистралите, скоростните и републиканските пътища от първи клас в страната. Причина за инспекцията е злополуката на автомагистрала " Струма ", при която 45 индивида изгубиха живота си.

В инспекцията ще се включат български и интернационалните специалисти, както и представители на неправителствени организации.

По-рано през днешния ден бе обявено, че е възобновено придвижването от пътен възел „ Старо село “ до пътен възел „ Долна Диканя “ на Автомагистрала „ Струма “. Трафикът от разклона за Боснек до пътен възел „ Старо село “ на автомагистралата се реализира в двете посоки в платното в посока София, оповестяват от БНР.
Платното за Дупница, в което стана тежката злополука с 44-ма починали жители на Северна Македония, остава затворено. От АПИ молят водачите да карат с нараснало внимание в сектора.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР