Подкрепата за Левицата, мисля, че е необходима. Сега, когато виждаме

...
Подкрепата за Левицата, мисля, че е необходима. Сега, когато виждаме
Коментари Харесай

Михаил Миков: Необходима е подкрепа за „Левицата“ с оглед разпада на БСП

„ Подкрепата за Левицата, мисля, че е нужна. Сега, когато виждаме тежките процеси в лявото пространство, разпада в Българска социалистическа партия, отлива на хора, има нужда от един сериозен индивид и считам, че „ Левицата “ е това, което дава и бъдеще, освен настояще. “

Това разяснява за Euronews Bulgaria някогашният началник на Народното събрание и някогашен ръководител на Българска социалистическа партия Михаил Миков.

„ Българска социалистическа партия съумя в годините да разгони всички тези партии от лявото пространство и да разтури обединението „ Българска социалистическа партия – Лява България “ и в този момент да се пробва още веднъж да ги кани и събира. Нещо, което хората не са не запомнили. Не единствено ръководителите на тези партии и управителните им органи, само че и техните членове и симпатизанти “, сподели още социалистът.

По неговите думи отстраняването на Росен Желязков от поста ръководител на Народното събрание, без освен това да бъде определен някой различен на негово място, крие опасности за навлизането в поредна рецесия.

 

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР