Пари Сен Жермен все още трябва да почака, за да

...
Пари Сен Жермен все още трябва да почака, за да
Коментари Харесай

ПСЖ е на точка от титлата след зрелищно равенство с Льо Авър

Пари Сен Жермен към момента би трябвало да изчака, с цел да отпразнува 12-та си шампионска купа на Франция, откакто направи зрелищно 3:3 с Льо Авър в мач от 31-ия кръг на Лига 1.


Кристофър Опери откри за гостите в 19-та минута, само че 10 по-късно Брадли Баркола възвърне статуквото. Силното показване на гостите продължи и Андре Аю върна задатъка на отбора преди почивката. След паузата преднината на Льо Авър набъбна до 3:1 след тъкмо осъществена дузпа от Абдулайе Туре. Все отново, парижани се събраха и се добраха до равнене, откакто първо Ашраф Хакими понижи в 78-та минута, а по-късно Гонсало Рамош, който асистира за гола на мароканеца, вкара за 3:3 в 95-та минута на мача.

Така ПСЖ е на точка от купата, която може да бъде завоювана още довечера, в случай че Монако не завоюва гостуването си на Лион. Льо Авър продължава борбата си за избавление, като е 15-и с 29 пункта - същият актив има и Мец, който е 16-и и окупира мястото за бараж, само че е с мач по-малко.

В идващия кръг Льо Авър приема Страсбург, до момента в който Пари Сен Жермен гостува на Борусия Дортмунд в първи конфликт от полуфиналите на Шампионска лига. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР