По отношение на факта, че Елизабет II нито веднъж не

...
По отношение на факта, че Елизабет II нито веднъж не
Коментари Харесай

Защо Елизабет II никога не посети България

По отношение на обстоятелството, че Елизабет II нито един път не посети страната ни, дипломатът Любомир Кючуков разяснява в ефира на предаването „ Денят онлайн ” по NOVA NEWS: „ Имаше подготвеност от английска страна, само че в последните години поради здравословното положение на кралицата, това не можа да се реализира. Трябва да имаме поради, че кралицата правеше по най-много две визити в годината в други страни ”.

За външната политика на Англия, специалистът сподели, че може да се чака още по-висока степен на поддръжка по отношение на Украйна и още по-сериозна степен на сдържаност по отношение на Русия. „ Отношенията на Англия с Франция се вписват в комплицираните отношения с Европейския съюз. На този стадий не може да се чака внезапно стопляне. Лиз Тръст съобщи, че до 2025г. стремително ще организира политика на заменяне на цялото европейско законодателство, огромна част от което сега работи на територията на Англия, с национално законодателство. Ако няма времеви буфер за реализирането на тези дейности, това ще докара до ново напрежение ”.

„ Политиката на Обединеното кралство е задоволително поредна, както във връзка с Европейския съюз, по този начин и във връзка с нашия район и на Западните Балкани, Така че, не може да се чака смяна в позицията ”, приключи Кючуков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР