Една от най-впечатляващите речи на тазгодишния CPAC Европа беше на

...
Една от най-впечатляващите речи на тазгодишния CPAC Европа беше на
Коментари Харесай

Изнасилвания и намушквания ежедневно - новата реалност в Европа

Една от най-впечатляващите речи на тазгодишния CPAC Европа беше на нидерландския политически коментатор Ева Влаар (Ева Влаардингербрук). Предлагаме ви цялостен превод на речта, както и видеозапис:

Здравей, Унгария, Здравей, Будапеща, Здравейте, сътрудници европейци и американски другари. Много ви благодаря, че ме приехте. Позволете ми да пропусна за миг формалностите и да се потопя напряко в една тематика, която не е толкоз жизнерадостна, само че е доста, доста наложителна за разискване, пише conservative.bg.

Позволете ми да ви опиша за миналите седем дни в Европа. Тази седмица в Стокхолм три възрастни дами на към 70 години бяха намушкани с нож измежду бял ден на улицата. В Лондон четирима души бяха намушкани с нож единствено за 42 часа.

В Париж стотици африкански мигранти излязоха на улицата, с цел да се разпалват. В Бриголо, също във Франция, беше опожарена още една черква. И това, дами и господа, са единствено няколко случая единствено за няколко дни на нашия хубав континент.

Но всички знаем, че тези произшествия към този момент не са произшествия. Ако има нещо, което е несъмнено, то е, че ние знаем, а нашите държавни управления също знаят, че има връзка сред всеобщата миграция и престъпността. В един от холандските градове Дордрехт оня ден се случи нещо забавно.

Обявиха, че в този дребен град в Нидерландия, моята татковина, ще бъде построен нов център за даване на леговище. И какво направи общината? Казаха, че ще предложим на жителите, които живеят наоколо до този център, хиляда евро, с цел да вземат спомагателни ограничения за сигурност. Нашата нова действителност в Европа се състои от чести изнасилвания, намушквания, убийства, разстрели, даже обезглавявания.

Но дано съм безапелационна за едно нещо. Преди това това не се е случвало. Това е нов проблем.

Самюъл П. Хънтингтън предсказа това преди повече от 25 години, когато написа, изтъквам:

В новия свят на всеобща миграция най-разпространените, значими и рискови спорове няма да бъдат сред обществените съсловия. Те няма да бъдат сред богатите и бедните. Те ще бъдат сред нации, принадлежащи към разнообразни културни общности. В рамките на цивилизациите ще зародят племенни войни и етнически спорове.

Е, той беше прав. И най-лошото е, че ние като общество наподобява сме станали безразлични към това.

Когато следващото бяло момче или бяло момиче почине от ръцете на преселник, можем да поклатим глава, да въздъхнем, даже да се ядосаме за минута-две, само че по-късно продължаваме живота си. Изказваме мисли и молебствия на фамилията, само че нищо не се трансформира. Дами и господа, какво споделя това за нас?

Това е отговорът на едно общество, което към този момент се е отказало. Общество, което към този момент е приело провалянето си.

Но дали това е правилно? Нима сме се предали? Наистина ли одобряваме новата действителност, която нашите глобалистки водачи са замислили за нас? Знам едно нещо сигурно и то е, че в случай че нищо не се промени, в случай че не стартираме съществено да се борим за нашия континент, за нашата вяра, за нашия народ, за нашите страни, то това време, в което живеем, ще остане в историята като времето, в което западните страни към този момент не е трябвало да бъдат нападани от враждебни армии, с цел да бъдат завладявани. Това време ще остане в историята като интервал, в който нашественикът е бил интензивно поканен от подкупен хайлайф, който освен е поканил врага, само че и е предиздвикал локалното население да заплати за това.

Всеки, който има очи, може да го види. Местното бяло християнско европейско население се подменя с все по-бързи темпове. Нека ви поддържа това с някои статистически данни от моята татковина.

Да вземем Амстердам, столицата. В момента в Амстердам живеят 56% мигранти. Хага – 58% мигранти.

Ротердам, съвсем 60 % мигранти. И, несъмнено, множеството от тези имигранти идват от нехристиянски, незападни, африкански и близкоизточни страни. Заключението е, че в множеството от нашите градове нидерландското население към този момент е по-многобройно.

Но дано погледнем нататък. Лондон, 54% мигранти. Отново умозаключение, локалното население е по-малобройно.

Брюксел, “шокиращо ”, 70% мигранти. Заключението е, че локалното население е доста по-малобройно. И другите европейци, несъмнено, скоро ще последват образеца, в случай че към този момент не са го създали.

Затова ще направя неразрешеното умозаключение.

“Голямата замяна ” към този момент не е доктрина. Тя е действителност.

Интересното при замяната е, че естаблишмънтът или отхвърля нейното битие, или, когато я признае, споделя, че е добре, че локалното европейско население скоро към този момент няма да е болшинство на личния си континент. Холандският народен срам и наименуван “климатичен папа ” Франс Тимерманс още през 2015 година съобщи, че разнообразието е ориста на човечеството. И че Европа ще бъде разнообразна.

И, несъмнено, мисля, че към този момент всички знаем какво се има поради под думата “разнообразие ”. Тя значи по-малко бели хора, по-малко от вас. Представете си това в някоя азиатска или африканска страна.

Представете си по какъв начин техните водачи се радват на обстоятелството, че скоро народът им към този момент няма да е болшинство в личната си страна. Абсолютно немислимо. Невъобразимо.

И по този начин, какво не е наред с нашите водачи? В основата на думите им постоянно стои едно и също. Нашият естаблишмънт твърди, че белите хора са зли и че нашата история по някакъв метод е радикално друга от тази на другите. Съзнателно или не, те са попили лъжите и антибелите канони на неомарксистката сериозна расова доктрина.

Ето за какво тоталитаристите в Брюксел се пробват да принудят вас, унгарския народ, суверенна нация, да приемете имигранти, макар че популацията е споделило “не ”, както и държавното управление. Но не се заблуждавайте, болшинството от холандския народ също не е поискало това. Точно както Брюксел принуждава Унгария да одобри тези думи на имигранти, в този момент те вършат същото даже в най-малките градове в Нидерландия.

Нито една част не може да остане холандска в обичайния смисъл на думата. Нито една част от Европа не може да остане европейска. И не е мъчно да се разбере за какво.

Ако остарялата Европа към момента съществува на избрани места, хората ще могат да съпоставят новата Европа със остарялата и ще предпочетат остарялата. Ето за какво еврократите толкоз доста ненавиждат Унгария. И посланието им е ясно.

Нашият метод на живот, нашата християнска вяра, нашите народи – те би трябвало да изчезнат без изключение. Тяхната визия за бъдещето е неолиберална, неузнаваема Европа, в която всеки град става нещо като Брюксел. Грозен, замърсен, рисков, с нулево обществено доближаване, където постройките непрекъснато се строят и в никакъв случай, но в никакъв случай не се довършват, а даже и когато се довършат, крайният резултат е някак по-грозен от това, с което са почнали.

И какво ни остава? Постоянно положение на изолираност, комплициране и дезориентация. Дами и господа, добре пристигнали в Новия международен ред. И по този начин, каква е противоотровата? Силна, християнска Европа на суверенни национални страни.

Ето за какво би трябвало изрично да отхвърлим лъжата, че национализмът провокира война. Не национализмът или националният суверенитет са повода за войната. Това е експанзионизмът.

А къде в Европа можем да намерим това в днешно време? Само на едно място – в Брюксел. Не е ли смешно по какъв начин същите хора, които ерозират националния ни суверенитет и обичат да го вършат, в този момент ни споделят, че би трябвало да харчим за националния суверенитет на Украйна?. По време на едно скорошно изявление интервюиращият ме попита: Смятате ли, че в миналото отивате прекомерно надалеч? Смятате ли, че в миналото сте прекомерно радикална? Замислих се за секунда и споделих, че не.

Не, не мисля, че отивам прекомерно надалеч. В интерес на истината, дами и господа, мисля, че ние в Европа не отиваме задоволително надалеч. Мисля, че в случай че в действителност се замислим за проведената, структурна офанзива против нашата цивилизация, не вършим задоволително.

Правим ли задоволително, с цел да спрем офанзивите против фамилиите ни, против континента ни, против страните ни, против религията ни?

Когато чуем за следващото ликвидиране, за следващото намушкване с нож на младо, почтено дете, вършим ли задоволително? Когато знаем, че за по-малко от век националният ни суверенитет е предаден на Брюксел, вършим ли задоволително? Когато чуем, че християнски деца в Германия към този момент одобряват исляма, с цел да се впишат в обществото, вършим ли задоволително? Не мисля, че е по този начин. Тоталитарният институт на Европейския съюз би трябвало да се унищожи.

Когато основите на институцията ви са изгнили, а казусът в Брюксел е подобен, можете да построите къщата от горната страна, колкото желаете, само че тя отново ще се срути. Така че единственият отговор е, че Вавилонската кула би трябвало да бъде разрушена. Дами и господа, ние сме дъщери и синове на най-великите народи на земята.

И би трябвало да се запитаме: какво се е случило с нас? Откъде идваме? И още по-важно, къде отиваме? Нашите елити са ни оповестили война и в този момент е време да облечем цялостните Божии доспехи, да се бием и да победим. Благодаря ви доста.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР