Пловдивският Окръжен съд е пуснал на свобода транспортния бос Румен

...
Пловдивският Окръжен съд е пуснал на свобода транспортния бос Румен
Коментари Харесай

Пуснаха на свобода Рончев, Мегз без обвинение

Пловдивският Окръжен съд е пуснал на независимост транспортния необут Румен Рончев с парична гаранция от 5000 лева, оповестява " Марица ".

" Направени са признания и материалните вреди са изцяло възобновени. " Стана ясно още, че Каканашева и Рончев са съдействали на следствието. А автомобилът Mercedes G class е добит от тях на обща стойност от 400 000лв. Делото е към своя край.

От прокуратурата твърдо отхвърлиха против Каканашева да има повдигнато обвиняване за побой от ревнивост. " Случаят е мощно медиен и по него има доста спекулации. Към момента към госпожа Каканашева няма повдигнати обвинявания ", споделиха от държавното обвиняване.

От следствения арест пък разясниха, че още през вчерашния ден към час след мярката Мегз е пристигнала с документи за платена гаранция и е отвела Рончев от ареста. Каканашева едвам сдържала страстите си. А от очите ѝ не спирали да текат сълзи от наслада. Служители на ареста разясняват, че двамата не можели да спрат да се целуват и прегръщат с часове пред ареста.

Вчера Мегз пусна нова сбирка, само че в профилите ѝ няма никаква информация за обичания ѝ. Което е още по-странно, дизайнерката не е правила никакви клипчета за новите си артикули или риалитито си.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР