Пловдив. Тази година церемонията за Годишните музикални награди на БГ

...
Пловдив. Тази година церемонията за Годишните музикални награди на БГ
Коментари Харесай

Тази година церемонията за Годишните музикални награди на БГ Радио ще се проведе в Пловдив

Пловдив. Тази година церемонията за Годишните музикални награди на БГ Радио ще се организира в Пловдив. Това е резултат от другарски жест от страна на Община Благоевград и БГ Радио към град Пловдив, който тази година е притежател на наградата " Европейска столица на културата ", оповестиха от пресцентъра на Община Благоевград . По тази причина церемонията тази година ще се организира точно в Пловдив на 22 май в зала " Колодрум ".
На 14 и 15 юни огромните спечелили ще дойдат в Благоевград за величествен концерт в парк „ Македония “.
Традиционно, на най-авторитетната и тържествена музикална гала в страната, се връчват статуетки, избрани напълно от слушателите на БГ Радио за премия на музикантите с най-впечатляващите достижения за миналата година посредством гласоподаване на уеб страницата на медията www.bgradio.bg.
И този път влиятелната сцена на Годишните музикални награди на БГ Радио ще даде летящ старт на новите български поп и рок шлагери. Сред тях е и „ Несъвършен “ на Руши. Нова ария ще показват и Братя Аргирови, които са избраниците на БГ Радио да получат единствената премия, чиито адресат дефинира еднолично екипът на медията – БГ Вдъхновител 2019 на името на Ана Мария Тонкова.
На уеб страницата на БГ Радио до 00.00 часа на 21 май се гласоподава за финалния стадий в Годишни Музикални Награди 2019, в който се дефинират спечелилите във всяка една от деветте категории.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР