Властите разпространиха смразяващи кадри, показващи момента, в който маскирани убийци

...
Властите разпространиха смразяващи кадри, показващи момента, в който маскирани убийци
Коментари Харесай

Атака във френски затворнически микробус: Момент преди „много опасният“ престъпник „Мухата“ да бъде освободен и двама пазачи да бъдат убити

Властите разпространиха смразяващи фрагменти, показващи момента, в който маскирани убийци се нахлуват в арестантски микробус секунди преди да екзекутират двама служители на реда „ като кучета “ ".

Бащата на две деца Фабрис Моел, 52, и бъдещият татко Арно Гарсия, 35, бяха убити с картечница във вторник, до момента в който придружаваха обвинения наркобос Мохамед Амра назад в пандиза от съда Амра, по прякор „ Мухата “, по-късно се освободи и продължава да бяга дружно с четиримата убийци на двамата мъже.

30-годишният пандизчия е бил в съда в Руан, Нормандия, и е бил съден върнат назад в килията си, когато микробусът беше блъснат от нарушителите на пункт за такса на път покрай Инкарвил. След това колата беше изгорена, до момента в който нарушителите избягаха от мястото на престъплението.

Кадрите демонстрират момента, в който черното пежо се врязва в предната част на микробуса пред други транспортни средства на спирката. Секунди по-късно господин Моел и господин Гарсия бяха мъртви след 30 изстрела.

Френският мин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР