АНАПОЛИС, Мериленд. – Бившият два мандата губернатор Лари Хоугън, представяйки

...
АНАПОЛИС, Мериленд. – Бившият два мандата губернатор Лари Хоугън, представяйки
Коментари Харесай

Играта продължава, тъй като републиканците се стремят да обърнат силно синьото място в Сената на щата в опит да си възвърнат мнозинството

АНАПОЛИС, Мериленд. – Бившият два мандата губернатор Лари Хоугън, представяйки се пред демократите и самостоятелните гласоподаватели, откакто се издигна до номинацията на републиканците в Сената в преобладаващо синия щат Мериленд.

„ Познаваш ме.. Знаете моя потвърден опит в пресягането на пътеката, с цел да намеря общ език за общото богатство. " Хоган сподели на няколкостотин поддръжници, натъпкани в хотелска бална зала в столицата на Мериленд. „ Знаете, че няма да бъда единствено още един републиканец от Капитолийския рид. “

Сега Хоган ще се изправи против демократката Анджела Алсбрукс, която като изпълнителен шеф на окръг Принц Джордж ръководи втория по население окръг на Мериленд, в конкуренцията за правоприемник на дългогодишния пенсиониран сенатор Демократ Бен Кардин.

Това е конфликт на общи избори, който може да реши дали републиканците ще завоюват назад болшинството в Сената през ноември.

Бившият два мандата губернатор Лари Хоуг...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР