Цвета Галунова е гражданска квота в листата на БСП. Народен

...
Цвета Галунова е гражданска квота в листата на БСП. Народен
Коментари Харесай

Цвета Галунова е гражданска квота в листата за НС на БСП 4-ти МИР Велико Търново

Цвета Галунова е гражданска квота в листата на Българска социалистическа партия . Народен представител в 47-ото национално заседание, където е заместник-председател на „ комисията по въпросите на децата, младежта и спорта “, както и деен член на „ комисията по просвета и медии “ .

Посветена на шахматната игра от 4-годишна, тя е първенец във всички възрасти , както и европейска шампионка за девойки. На 18 години се отдава на треньорска активност. Основател на най-големия шахматен клуб в България. Вярва в нуждата от правдивост, тъй като справедливостта рано или късно тържествува.

Цвета Галунова публично разгласи своята кандидатура за депутат в 50-ото Народно заседание . Ето какво разгласи в формалната си фейсбук страница:

„ Мили хора,

Кандидатирам се за депутат в 50-то Народно заседание.
Моят блян е да създадем общество, което с грижа поддържа и развива уязвимите групи: дребните обитаеми места, младите фамилии, децата, хората в беднотия и хората с увреждания.

Мечтая за почтена България в мирна Европа! За България, в която: ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО е ГРИЖА, а не услуга. ОБРАЗОВАНИЕТО е ИНВЕСТИЦИЯ в БЪДЕЩЕТО, а не разход. ДЕЦАТА са ЦЕННОСТ, а не ангажимент. СПОРТЪТ е здраве, а не опълчване. КУЛТУРАТА е ДУХОВНА НЕОБХОДИМОСТ, а не битка за оцеляване на съпътстващите я институции. ОРГАНИТЕ НА РЕДА дават СПОКОЙСТВИЕ и СИГУРНОСТ, а не всяват боязън.

Благодаря на ръководителя на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която за трети следващ път вижда в мен гласа на гражданската позиция и дава опция посредством мен той да бъде чут в тази предизборна акция.

Бюлетина 24 и преференция 104
за 4-ти МИР Велико Търново. “

Подкрепете Цвета Галунова  с  бюлетина номер 24 и  преференция 104 .

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Лъчезар Богданов: Средната работна заплата у нас се удвоява за 5 години и половина

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР