Плисираната миди пола доминираше през лятото в съчетание с контрастираща

...
Плисираната миди пола доминираше през лятото в съчетание с контрастираща
Коментари Харесай

31 идеи как да носим плисираната миди пола и през есента

Плисираната миди пола доминираше през лятото в комбиниране с контрастираща тениска и chunky сникъри . Понякога с пантофки или токчета и. В по-хладните моменти й отива oversize сако или класическо кожено яке. Когато на открито обаче температурите стартират да падат и към този момент не е за пай ръкав, ще продължим да я носим с по-топли връхни облекла. 
               
on Sep 7, 2019 at 7:46am PDT

За благополучие, този тренд стои страхотно с – тъничък и спретнат в полата или огромен и развлечен, в контрастност с ефирната материя. Спортно-елегантно лъчение пък ще реализираме като вместо с пуловер, носим плисираната пола със суитшърт и кецове , до момента в който времето към момента е изсъхнало.

Монохромните съчетания (особено в наситените тонове на есента) са страховит избор за офиса, само че за брънч с другари ще се спрем на принт и пуловер в ослепителен цвят. А за какво не и  сантиментални флорални претекстове в розовата гама. Малката чантичка е наложителен аксесоар, изключително в случай че изберем да разчупим визията с по-небрежни детайли като грубите маратонки. 

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР