Напрежението в ЦСКА продължава да се покачва след поредния негативен

...
Напрежението в ЦСКА продължава да се покачва след поредния негативен
Коментари Харесай

ЦСКА още следва план Стамен

Напрежението в ЦСКА продължава да се повишава след следващия отрицателен резултат в четвъртък против Черно море (0:1).

Той прати армейците на бараж за Лигата на конференциите, като по този метод сега те се намират с единия крайник отвън интернационалните шампионати.
 ЦСКА води договаряния за привличането на ляв бранител
ЦСКА води договаряния за привличането на ляв бранител

Става въпрос за португалски футболист

Въпреки това треньорът Стамен Белчев продължава да се употребява с доверието на управителните фактори в Борисовата градина, информира  " Тема Спорт ".

55-годишният експерт работи съществено по селекцията и проектите за лятна подготовка на отбора. Разговори в тази посока е имало в това число и през днешния ден след вчерашното проваляне от Черно море. Нагласите в ЦСКА са, че Белчев ще води отбора през идващия сезон.

Това може да се промени при неуспех в баража за европейските шампионати, само че даже и тогава не е несъмнено, че ще се стигне до треньорска промяна. Българският вид при рокада на поста е Александър Томаш, който през вчерашния ден беше уволнен от Локомотив Пловдив. Крайното решение ще се вземе при започване на юни. Това удостовери и изпълнителният шеф Филип Филипов след загубата през вчерашния ден.
 Дисциплинарната комисия наложи сурова санкция на ЦСКА след снощния мач
Дисциплинарната комисия наложи сурова санкция на ЦСКА след снощния мач

Те ще би трябвало да платят над 8000 лв.

" Дали ще има нов треньор, ще го кажем след края на сезона. В момента Стамен Белчев е отпред и ние сме компактно зад него. Със сигурност ще има доста нови неща, моделът на ръководство ще е различен, методът на работа ще е различен. Има много напускащи футболисти, други ще дойдат, само че това е изцяло обикновено, в реда на нещата ", сподели Фичо.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР