Pirelli представи 50-ото юбилейно издание на световноизвестния си календар. Проектът,

...
Pirelli представи 50-ото юбилейно издание на световноизвестния си календар. Проектът,
Коментари Харесай

Най-желаният календар: Безвремието на тъмнокожите звезди в Pirelli 2024

Pirelli показа 50-ото юбилейно издание на световноизвестния си календар.

Проектът, подготвян в продължение на месеци и включващ лист от тъмнокожи гении - от артисти, през спортни звезди до кралски особи, е управителен от 28-годишния ганаец Принс Гяси, първият тъмнонокож и първият африкански фотограф, който снима фотосесията за календара в неговата дълга и именита история.

Начело с Идрис Елба, Анджела Басет и обичаната на Pirelli Наоми Кембъл, както и със забележителното включване на Отумфуо Осей Туту II, крал на ганайския народ Асанте, календарът бележи самоуверено и цветно отклоняване от стилните стандарти, отбелязва CNN.

Гяси, един от най-младите фотографи, които са получили премията на Pirelli, показа в неотдавнашно изявление за CNN, че към момента се усеща като дете по душа. Тази шеговитост може да се види във фотографиите му.

Въпреки това, е безапелационен, че на снимачната площадка е напълно настоятелен.

" Аз съм актьор, който знае какво желае през цялото време. Декорите, сцените и костюмите ми се възнамеряват от месеци. Така че индивидът, с който фотографирам, се оправя. Всички тези хора на фотосите ми са героите. Но, в случай че дойдете на снимачната площадка, ще вършиме това, което ви кажа. ", споделя фотографът.

Ганаецът, който стартира кариерата си с iPhone по улиците на Акра на 16-годишна възраст, претърпява замайващ напредък през последните години, като основава акции за Puma и Balmain, а негови произведения украсяват страниците на Vanity Fair и GQ.

Темата на календара на Pirelli - " Безвремие ", е възприета безусловно на някои места (например Наоми Кембъл, която е застанала пред великански часовник в жанр Дали), само че Гяси споделя, че тя е влезнала в плана по други способи.

Visual artist Prince Gyasi’s unique take on the iconic #PirelliCalendar is personal and inspiring, in a project where the stars align– from actor Idris Elba to supermodel Naomi Campbell. Find out more in The Cal 2024 unveil???? https://t.co/H3WRzidV1i
— Pirelli (@Pirelli) November 30, 2023 " Най-доброто определение за " безконечен " е нещо, издържало инспекцията на времето - и което към момента е качествено ", изяснява той. " За мен беше значимо да основа нещо, което, в случай че погледна след 20 години, към момента ще ми харесва. Няма да наподобява остаряло, нали? "

Гяси и преди е казвал, че желае публиката му да се пита дали гледа картина или фотография, и тук той поддържа нещата задоволително странни. " Има тънка граница сред сюрреализма и действителността - и този мост е Принс ", споделя той.

Гяси към този момент е минал дълъг път с дръзката си снимка и неукротим хъс. Но като се има поради тематиката на календара и отражението му върху времето, какъв съвет би дал на по-младото си аз, стиснало iPhone в Акра?

" Бих си споделил да бъда търпелив; да вдишвам ", споделя фотографът. " Така че останете търпеливи и не спирайте да вярвате в себе си. Бъдете уверени, че всичко, което вършиме, е концентрирано към общестта ви ".

 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР