Пезидентът на Славия - Венцеслав Стефанов, коментира кандидатите за президент

...
Пезидентът на Славия - Венцеслав Стефанов, коментира кандидатите за президент
Коментари Харесай

Венци Стефанов: На тези тримата аз не бих дал да ми разходят кучето пет минути

Пезидентът на Славия - Венцеслав Стефанов, разяснява претендентите за президент на БФС на специфична конференция пред медиите.

" Моята позиция остава непроменена. За времето, през което съм бил в този Изпълком, дружно с Борислав Михайлов, съм видял какво е направено, какво се прави и вероятно какво ще се направи за бъдещето. Видял съм, че нещата във футболния съюз стоят на една здрава основа. Борислав Михайлов е задоволително добре разположен в европейските структури на футбола, което ни дава шансове да ни бъдат отпускани средства, които могат да оказват помощ за развиването на всеобщия спорт ", съобщи Стефанов.

" За Светата Троица какво да Ви кажа? Нещата са доста объркани. Зад Митко очевидно стоят хора, които му дават кураж, тъй като той не е в час за доста неща. Иска ми се някой от Вас да ревизира кой финансира неговата фондация, по какъв начин се финансира, той дава ли пари, какъв брой дава. Аз и моите сътрудници 27 години даваме пари, които могат да се видят и в счетоводство, и в данъчни. "

" Тези три момчета са доста положителни за родителите, за приятелите им. Но да контролираш този футболен организъм в България, се изискват връзки, контакти, разум. Другият, който щял да ръководи, е дребният Станков. Той е интелигентно момче. Уважавам дядо му най-вече, той в действителност е дал. Но той доста бързо искаше да прескочи от чиновник до виновен началник. Не става по този начин.

" На тези тримата аз не бих дал да ми разходят кучето пет минути, тъй като ще го изтърван. Мартин Петров е по-бърз и ще го стигне, вероятно. Но нямат никакъв късмет. Аз знам, зад тях стои един правист, който им дава ум за множеството от нещата. Но той не си дава сметка, че тези хора изрично не стават ", добави Стефанов.

" Ако някой е черпен едно кафе от Митко Бербатов, ще му направя монумент на " Васил Левски ". Нямаш ли контакт с хората, ти нямаш концепция какво се случва. Трябва да бъдеш човек към всекиго. "

" Аз, откогато съм във футболния съюз, нито една стотинка не съм взел. И доста мои сътрудници са по този начин. Имат си доста недостатъци тези хора. Всички имаме. Дайте ми един чист, който дава отговор на всички условия. Аз ще го нося на ръце. Мартин Петров ми беше доста приветлив, но той неговите пари не може да си опази. Взе му ги някаква патица, пък за футбола ли. Стилиян от учтивост седи и споделя, че ще бъде в България. Ще го видите тук три пъти в годината. И кой, дребният Станков, Петър Величков и Бербатов ще ръководят? Несериозни неща. "

" Да не би да мислите, че претекстът им е да цъфти българският футбол? Я се опомнете. Той не може и да цъфне, тъй като семето, което е посято в този момент, изисква специфична поддръжка. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР